Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Ας μείνει Αντιπρόεδρος κι ας φύγει από Πρόεδρος ο Βενιζέλος

Δεν κινδυνεύει η πολιτική σταθερότητα από τη θέση του Ευάγγελου Βενιζέλου, είπε ο Συμεών Κεδίκογλου και τάχθηκε υπέρ ενός ανοιχτού συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ τον Ιανουάριο.Τέλος δεν έχουν οι επιθέσεις στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο από στελέχη που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο πρόσκεινται στον
Γιώργο Παπανδρέου.
Να δούμε τι μας εκφράζει, με ποιους πάμε και ποιους αφήνουμε και θα αποφασίσει ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ.
Τη σκυτάλη αυτή τη φορά πήρε ο πρώην υφυπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκολγου ο οποίος, μιλώντας στον Βήμα fm, είπε ότι δεν κινδυνεύει η πολιτική σταθερότητα «από τη θέση που θα έχει ένας άνθρωπος».
«Όπερ έδει δείξαι», ή αλλιώς «τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια», αφού για τον κ. Κεδίκογλου δεν μπορεί να «ταυτίζεται η σταθερότητα της χώρας και το χρηματοπιστωτικό σύστημα και οι αγορές με τη θέση που έχει ένας άνθρωπος».
Ακολούθως ο κ. Κεδίκογλου τάχθηκε υπέρ ενός ανοικτού συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ τον Ιανουάριο, στο οποίο θα συζητηθούν όλα. «Να δούμε τι μας εκφράζει, με ποιους πάμε και ποιους αφήνουμε και θα αποφασίσει ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ. Δεν πρόκειται να κινδυνεύσει η όποια σταθερότητα και οι θυσίες του ελληνικού λαού από μια εσωτερική κίνηση που αφορά το ΠΑΣΟΚ».
Όσο για τις αιτιάσεις της ηγεσίας του κινήματος ότι αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή ο πρώην υφυπουργός Παιδείας αναρωτήθηκε: «Σήμερα είναι η διαπραγμάτευση, αύριο θα είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μεθαύριο οι εκλογές… Πιστεύω πως αν είναι να λες αλήθειες και αν νομίζεις ότι αυτό κάνει καλό στο κόμμα σου και στο χώρο σου, τότε όχι απλώς πρέπει να το λες, αλλά έχεις και υποχρέωση να εκφράζεσαι».
Τέλος, σε ερώτηση αν θα παραστεί στο συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης είπε: «Δεν ξέρω πώς θα έχει εξελιχθεί το πράγμα, διότι ακούμε νομαρχιακές επιτροπές, η μία μετά την άλλη, να λένε ότι δεν συμμετέχουν. Νομίζω ότι είναι πολλές αυτές…».

thetoc

2 σχόλια:

  1. Συμφωνώ και προσυπογράφω τις απόψεις αυτές. Να συνεδριάσουμε , να εκφράσουμε τις αγωνίες μας , να προτείνουμε ιδέες για την ανόρθωση της παράταξης, να δούμε την αποδοχή του κόσμου στο νέο ξεκίνημα, να αισιοδοξήσουμε επι τέλους, να βγούμε από το τούνελ της απαισιοδοξίας , της μιζέριας και της απαξίωσης που ζούμε τα τελευταία χρόνια σαν παράταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή