Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

"Κλείνουν" τα ψηφοδέλτια της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη

Με τάχιστες διαδικασίες συμπληρώνεται η λίστα των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας σε Α' και Β' Θεσσαλονίκης. Μια ημέρη μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών, φαίνεται ότι τα περισσότερα ονόματα έχουν "κλείσει" χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερες εκπλήξεις.

Σίγουροι είναι οι νυν βουλευτές Α' Θεσσαλονίκης Κώστας Καραμανλής, Κώστα Γκιουλέκας, Σταύρος Καλαφάτης, Έλενα Ράπτη και Γιώργος Ορφανός, ενώ όπως όλα δείχνουν, υποψήφιος θα είναι και ο βουλευτής και περιφερειακός σύμβουλος, Γιάννης Ιωαννίδης, παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις που είχε κάνει πριν τις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου.
Μια θέση στο Κοινοβούλιο θα διεκδικήσουν επίσης οι παραιτηθέντες γενικοί γραμματείς υπουργείων Στράτος Σιμόπουλος και Παναγιώτης Κοκκόρης που θα είναι επίσης υποψήφιοι στην Α' Θεσσαλονίκης.
Στη λίστα της πρώτης περιφέρειας θα προστεθούν και οι πολιτευτές Δημήτρης Πανοζάχος, Βενιαμίν Καρακωστάνογλου και Άννα Ευθυμίου, ενώ υποψήφιος με τη ΝΔ θα είναι και ο... Αντώνης Σαμαράς. Φυσικά όχι ο πρόεδρος της ΝΔ, αλλά ο υποψήφιος με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα στις περασμένες εκλογές. 
Στην Β' Θεσσαλονίκης, εκτός από τους νυν βουλευτές Θόδωρο Καράγλου και Σάββα Αναστασιάδη, τη λίστα συμπληρώνουν ο πρώην Γ.Γ. Συντονισμού του κυβερνητικού έργου, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Χαλκηδόνας, Παναγιώτης Δαϊκούδης και ο περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του Γιάννη Ιωαννίδη, Γιώργος Καγιάς. To κόμμα συνεχίζει τις προσπάθειες να εντάξει στο ψηφοδέλτιο και τον πρώην δήμαρχο Βόλβης, Δημήτρη Γαλαμάτη, ωστόσο, απ' ότι φαίνονται αυτές αποβαίνουν άκαρπες.

thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου