Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Χρήστος Παπαστεργίου ; Λίγες σκέψεις,μετά τις εκλογές..

1. Συγχαρητήρια στη νέα πλειοψηφία.Μακάρι να πετύχει για το καλό της χώρας και του λαού.Εμείς πάντως,παρά το αρνητικό αποτέλεσμα,εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι είπαμε και λέμε την αλήθεια.
2. Το ΠΑΣΟΚ δεν χρειάζεται,κατ΄ ανάγκη,αλλαγή γενιάς.Χρειάζεται αναδιοργάνωση και να αποκτήσει,επιτέλους,λειτουργίες πραγματικού

κόμματος.Υπάρχουν νέοι,αραχνιασμένων αντιλήψεων και γέροι πρωτοπόροι.Ειλικρινής συζήτηση λοιπόν,αλληλεγγύη και συλλογική δράση,από δώ και πέρα.Ευθύνη όλων μας και κυρίως του προέδρου,να τα κάνουμε πράξη.Ο Ευάγγελος Βενιζέλος,τώρα,που δεν έχει άλλες ευθύνες,οφείλει να γίνει πρόεδρος "πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης" και να εγγυηθεί τη νέα και ενιαία παράταξη.
3. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όσους έδωσαν τη μάχη των εκλογών,από οποιαδήποτε θέση και ένα ηχηρό ράπισμα,σε όσους υπονόμευσαν,λόγω μιάς κοντόθωρης προσωπικής στρατηγικής,επίσης από οποιαδήποτε θέση.
4.Πολλές ευχαριστίες,από την καρδιά μου,στους πάνω από διακόσιες χιλιάδες συμπολίτες μας,που μας ψήφισαν σε όλη τη χώρα,στους πάνω από 14.000 πού μας επέλεξαν στην Α΄Θεσσαλονίκης και στους πάνω από τρείς χιλιάδες που με τίμησαν με το σταυρό τους,αξιολογόντας θετικά,χωρίς "πληρωμένες" καταχωρήσεις,έντυπες ή διαδικτυακές,σε δήθεν ειδησεογραφικά sites,την πολιτική μου άποψη και στάση.Ευχαριστώ επίσης και όσους στάθηκαν απέναντι,καθαρά και με επιχειρήματα.Για εκείνους όμως,που πολέμησαν "βρώμικα", ιδιαίτερα κάτι καθεστωτικούς διαφόρων εκδοχών, έχω να θυμίσω τη φράση του Κολοκοτρώνη, "καλοχαιρέτα τους πεζούς,όταν καβαλικέψεις,για να σε χαιρετάν κι αυτοί,όταν θα ξεπεζέψεις". Έσεται ήμαρ...
5.Αισθάνομαι τιμή,που ήμουν σε αυτό το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής τον πρόεδρο Ευάγγελο Βενιζέλο και τους άλλους 18 συνυποψηφίους.Συγχαρητήρια σε όλες και όλους γιά τον ωραίο αγώνα. Συγχαρητήρια στον Αντώνη Σαουλίδη,για την πρώτη θέση.
6.Την απέραντη αγάπη μου,στους φίλους και φίλες που βοήθησαν,όσο μπορούσε ο καθένας,την προεκλογική μου προσπάθεια των δύο,μόλις,εβδομάδων.
7.Από σήμερα συνεχίζουμε...στη δουλειά,στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου,στις δραστηριότητες,ως δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης και στην Δημοκρατική Παράταξη...πιό νηφάλιοι και πιό πεισματωμένοι,με ενότητα στη βάση και με μέτωπα,όπου χρειάζεται!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου