Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΚΟΣΜΑΣ ΒΑΡΣΑΜΗΣ : Υποψήφιος Βουλευτής Καστοριάς με το ΠΑΣΟΚ



Αγαπητοί φίλοι και συμπατριώτες,

Η πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια βρέθηκε στη δίνη μιας απίστευτης κρίσης. Οι θυσίες των ελλήνων πολιτών κράτησαν όρθια τη χώρα. Βρισκόμαστε σ’ ένα σταυροδρόμι. Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα και να πορευθούμε στο μέλλον χτίζοντας μια
Ελλάδα που θα είναι ισχυρή ευρωπαϊκή χώρα, ώστε να τη σέβονται οι εταίροι
και να την υπολογίζουν οι εχθροί.



Για να επιτευχθούν οι παραπάνω στόχοι η Ελλάδα μας χρειάζεται ενότητα, ομόνοια, πολιτική σταθερότητα και κοινή λογική. Σ’ αυτό το σταυροδρόμι το ΠΑΣΟΚ - και η Δημοκρατική Παράταξη συνολικά - αποτελεί εγγύηση σταθερότητας για τη χώρα και το απέδειξε έχοντας πληρώσει βαρύ πολιτικό κόστος, προτάσσοντας το συμφέρον του ελληνικού λαού έναντι οποιουδήποτε στενού κομματικού συμφέροντος.



Προσωπικά πιστεύω ότι η Πολιτική και οι Πολιτικοί πρέπει να υπάρχουν πρώτα χάριν της πατρίδας και της κοινωνίας και μετά χάριν της παράταξης στην οποία ανήκουν. 



     Επίσης πιστεύω ότι χρειάζεται να εργαστούμε για την επανένωση του πολυδιασπασμένου χώρου της κεντροαριστεράς η οποία αποτέλεσε και αποτελεί την δύναμη ευθύνης και προόδου αυτής της χώρας.



Γνωρίζοντας ότι η περιοχή μας έχει πολλαπλάσια προβλήματα σε σχέση με άλλες περιοχές στόχος μας είναι να συμβάλουμε στην επίλυση τους κατά το μέτρο του δυνατού.



Στα πλαίσια αυτά στρατεύομαι χωρίς καμία διάθεση θεσιθηρίας και έχοντας πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που περνά η κοινωνία, η χώρα και η παράταξη ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου με το ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη.



Κρατάμε ψηλά τις ιδέες μας – Κρατάμε ψηλά την Ευθύνη.











                          ΚΟΣΜΑΣ ΒΑΡΣΑΜΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου