Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Mε κόντρες έκλεισε τελικά το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Κιλκίς

Κυριολεκτικά στο «παραπέντε» έκλεισε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για το νομό Κιλκίς. Στον συνδυασμό συμμετέχει τελικά κι ο Θόδωρος Παραστατίδης, ενώ υπάρχει κι η έκπληξη με την παρουσία του Βλάση Αγτζίδη, ο οποίος είχε αρχικά αποκλειστεί απ΄ τη ΝΕ Κιλκίς.
Φυσικά, στον συνδυασμό είναι παρούσα κι
η Ειρήνη Αγαθοπούλου, ενώ η Παιονία αντιπροσωπεύεται από δυο υποψήφιους, τον Γώργο Πεχλιβανίδη απ` την Αξιούπολη και την Σοφία Ψαρά απ` τη Γουμένισσα.
Συγκεντρωτικά οι υποψήφιοι:
1ΑΓΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ-ΕΛΕΝΗ 
2ΑΓΤΖΙΔΗΣ ΒΛΑΣΗΣ
3ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
4ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
5ΨΑΡΡΑ ΣΟΦΙΑ
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΙΛΚΙΣ24, την είδηση ότι στο ψηφοδέλτιο συμπεριλαμβάνεται και το όνομα του κ. Παραστατίδη, ακολούθησε μαραθώνια συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Κιλκίς, η οποία κατέληξε σε ομόφωνη απόφαση άρνησης της συγκεκριμένης υποψηφιότητας.
Στη συνέχεια η ΝΕ αποφάσισε να προχωρήσει σε ψηφοφορία εξ` αρχής για όλα τα ονόματα που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους να είναι υποψήφιοι, και να στείλει τα 5 πρώτα στην Επιτροπή Ψηφοδελτίων του κόμματος. Τα ονόματα αυτά ήταν τα τέσσερα που συμπεριλαμβάνονται τελικά στον συνδυασμό και αυτό του Παναγιώτη Χρονόπουλου.
Η απάντηση της Επιτροπής ήταν να κόψει τον 5ο την ψηφοφορίας, δηλαδή τον κ. Χρονόπουλο και να προσθέσει το όνομα του Θ. Παραστατίδη.
Ωστόσο η ΝΕ Κιλκίς πήρε και νέα ομόφωνη απόφαση, με την οποία εκφράζει την αντίθεσή της στην τελική επιλογή του κόμματος, απόφαση η οποία αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα αύριο Σάββατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου