Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Το ΠΑΣΟΚ είναι ο εγγυητής της σταθερότητας»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας από το βήμα της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατικής Παράταξης τόνισε «το στοίχημα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου είναι εάν την επομένη θα υπάρξει στη χώρα σταθερότητα και πρόοδος, ή αβεβαιότητα και οπισθοχώρηση» θέτοντας το διακύβευμα της εκλογικής αναμέτρησης.
«Το ΠΑΣΟΚ είναι ο εγγυητής της σταθερότητας» τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, «όταν οι Έλληνες πάνε στις κάλπες θα βρουν την χώρα ακέραιη». «Πρέπει να εξηγήσουμε στον κόσμο ότι η κατάσταση βελτιώνεται, η ανεργία μειώνεται, η Ελλάδα έχει θετικό ρυθμό ανάπτυξης» εξήγησε.
Όπως ανέφερε οι προσεχείς εκλογές έχουν στρατηγικό χαρακτήρα που δεν είχε καμία άλλη εκλογική αναμέτρηση στο παρελθόν. Γι' αυτό, όπως τόνισε, έχει πολύ μεγάλη σημασία αν θα πάμε μπροστά, κάνοντας το ένα βήμα που απομένει για την έξοδο της χώρας από την κρίση και το μνημόνιο ή θα κάνουμε πολλά βήματα πίσω, επισημαίνοντας ότι κάθε βήμα πίσω το πληρώνει πολύ ακριβά η χώρα και η νέα γενιά.
«Τα πράγματα, τόνισε ο κ. Βενιζέλος, δεν είναι συνηθισμένα και απλά, οι συνθήκες δεν είναι φυσιολογικές και το ζήτημα είναι προς τα πού θα πάει η χώρα από την 26η Ιανουαρίου τις επόμενες δεκαετίες, ποια θα είναι η μοίρα μας;» διερωτήθηκε.
«Απευθύνομαι στους ξένους σχολιαστές: Μην κουνάτε το δάκτυλο στον ελληνικό λαό. Θα αποφασίσει ανεξάρτητα, όλα τα αρνητικά δημοσιεύματα ευνοούν τον ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε δε ο κ. Βενιζέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου