Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Tην Πρωτιά για το ΣΥΡΙΖΑ στο Κιλκίς ο Θόδωρος Παραστατίδης

Για την έδρα του ΣΥΡΙΖΑ στο Κιλκίς, η μάχη που φαίνονταν στην αρχή ότι θα δοθεί μεταξύ του Θόδωρου Παραστατίδη και της Ειρήνης Αγαθοπούλου κατέληξε σε νίκη του πρώτου με μια μη ευκαταφρόνητη διαφορά γύρω στις
700 ψήφους.Έτσι, ο συνεργαζόμενος με το κυβερνητικό πλέον κόμμα, πρώην ανεξάρτητος βουλευτής πήρε την έδρα απ` την καθαρά

«κομματική» Ειρήνη Αγαθοπούλου, την νεότερη βουλευτή της προηγούμενης Βουλής.
Κι όμως, η κ. Αγαθοπούλου σημείωσε μια καθαρή πρωτιά στη μεγαλύτερη ΔΕ του νομού, δηλαδή σ` αυτήν του Κιλκίς (2057 ψήφοι έναντι 1451), ενώ ήλθε πρώτη και σ` αυτήν της Γουμένισσας. Ωστόσο, σ` όλες τις υπόλοιπες ΔΕ πρώτευσε ο κ. Παραστατίδης κι αυτό υπερίσχυσε των επιτυχιών της «αντιπάλου» του.
Σημαντική πρωτιά σημείωσε ο κ. Παραστατίδης στη 2η σε πληθυσμό ΔΕ του νομού, δηλαδή σ` αυτήν του Πολυκάστρου, όπου μάλιστα ήλθε καθαρά δεύτερη η 26χρονη Σοφία Ψαρρά, καθότι η ιδιαίτερη πατρίδα της (κατάγεται απ` τη Ν. Καβάλα).
Όπως στη ΔΕ Πολυκάστρου έτσι και σ` αυτήν του Ευρωπού, ο κ. Παραστατίδης έλαβε διπλάσιο αριθμό ψήφων απ` την κ. Αγαθοπούλου, ενώ το ίδιο συνέβη και στη ΔΕ Μουριών.
Όσο για τη ΔΕ Αξιούπολης είχαμε ένα ανάλογο φαινόμενο με το Πολύκαστρο. Δηλαδή, τη δεύτερη θέση πήρε ο «ντόπιος» Γιώργος Πεχλιβανίδης με μόλις 33 ψήφους λιγότερες απ` τον πρώτο, Θ. Παραστατίδη.
Τέλος, στη ΔΕ Χέρσου έγινε μάχη, με τον κ. Παραστατίδη να επικρατεί με 28 ψήφους διαφορά απ` την κ. Αγαθοπούλου.
Συγκεντρωτικά τα αποτελέσματα: 
Σε 216 από 218 εκλ. τμήματα
99,08%
 ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ6.375
 ΑΓΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ-ΕΛΕΝΗ5.657
 ΨΑΡΡΑ ΣΟΦΙΑ1.393
 ΑΓΤΖΙΔΗΣ ΒΛΑΣΙΟΣ869
 ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ς812


kilkis24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου