Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Λιάνα Κανέλη: Η εκλογή Παυλόπουλου είναι η σημαία ευκαιρίας της Αριστεράς

Φαρμακερά ήταν τα σχόλια της Λιάνας Κανέλη για την υποψηφιότητα του Προκόπη Παυλόπουλου. Είναι βολικός και ακίνητος είπε αιχμηρά για τον ίδιο. Είναι η σημαία ευκαιρίας της Αριστεράς κάρφωσε το Μαξίμου. 
«Δεν διαφωνώ με την επιλογή. Σκέφτομαι να κάνω και διαδήλωση
στο Σύνταγμα να τον στηρίξω» είπε και διαπίστωσε «πως η εκλογή του κ. Παυλόπουλου είναι σημαία ευκαιρίας της Αριστεράς, για να σηματοδοτήσει το 70-30. Καμμένος- Παυλόπουλος 70, Τσίπρας 30. Η καινούργια ελληνική τρόικα που αντιπαρατάσσεται στην ξένη». 
 Μιλώντας στο ραδιόφωνο BHMAFM εξήγησε πως το ίδιο θα έλεγε για την υποψηφιότητα Αβραμόπουλου αλλά πρόσθεσε«  Απλώς ο Παυλόπουλος είναι πιο ακίνητος και βολικός».
Θεώρησε μάλιστα «ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση, είναι ο κοντινότερος για παράδειγμα στον Λαφαζάνη, στο αριστερό ρεύμα, ως δεξιό ρεύμα. Ο Προκόπης Παυλόπουλος στη δεξιά έλεγε ότι είναι αντισυνταγματικός ο νόμος για τον ΕΝΦΙΑ και τον ψήφισε, ο Λαφαζάνης λέει διαφωνώ, αλλά ψηφίζω. Φυσάει ένα αριστερό ρεύμα, ένα δεξί ρεύμα, ενώ ο λαός είναι στη μέση».
Η αιχμηρότερη αναφορά της βουλευτή του ΚΚΕ σχετιζόταν με την στάση που είχε κρατήσει ο Προκόπης Παυλόπουλος στο τηλεοπτικό πλατό όταν δέχθηκε την επίθεση από τον Ηλία Κασιδιάρη στην προσπάθεια της να υπερασπιστεί την Δούρου.         
« Όταν βλέπω κάτι βίαιο σηκώνομαι και δεν λογαριάζω τίποτα. Καταβάλω το τίμημα και μετά σαρκάζω. Δικαιούμαι να σαρκάζω μετά από αυτό, όπως οι υπόλοιποι. Επομένως αφού δικαιούμαι να σαρκάζω, δεν πιστεύω ότι ο καθένας έχει τα κότσια ή τη δυνατότητα να σηκωθεί.» ανέφερε η κ. Κανέλη.
Ωστόσο όπως είπε δεν αμφισβητεί ούτε το κύρος ούτε  την άποψη του, την επιστημοσύνη του καθώς τον γνωρίζει και ως καθηγητή 40 χρόνια. 

thetoc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου