Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Το tweet του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ που προκάλεσε την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ

Επίθεση στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχάλη Κωσταράκο εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ με αφορμή ανάρτηση στο twitter που έκανε ο δεύτερος στον προσωπικό του λογαριασμό στο για τη νέα μορφή της παρέλασης της 25ης Μαρτίου.
Ειδικότερα, ο αρηγός ΓΕΕΘΑ ανήρτησε μια φωτογραφία με δύο περιστέρια να σηκώνουν τα κάγκελα και έγραψε: «Η παρέλαση της 25ης Μαρτίου φέτος θα είναι μια μαζική εκδήλωση του Λαού και των ΕΔ για να τιμήσουν την Εθνεγερσία». 
kosta
Στη συνέχεια με νέα τιτιβίσματα του εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόβα που παρακολούθησε και ενημέρωσε για την παρουσία ταγμάτων Εθνοφυλάκων στην Αθήνα, για τις πολεμικές σημαίες και τα λάβαρα που θα παρελάσουν και μια προτροπή προς τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που θα είναι εκτός υπηρεσίας την Τετάρτη - εάν το επιθυμούν - να δώσουν το παρών φορώντας την στολή τους.
Το tweet του προκάλεσε την αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη, που απάντησε μέσω του Facebook:
«Μήπως πρέπει ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ να περιοριστεί στο ρόλο του; Να σταματήσει να γλύφει τη νέα πολιτική του ηγεσία και να σεβαστεί το γεγονός ότι είναι στην ίδια θέση από το 2011; Με ποια μορφή παρέλασης συμφωνεί του 2012, του 2013, του 2014 ή του 2015; Λίγη σοβαρότητα απαιτείται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου