Σάββατο 11 Απριλίου 2015

O Γιάννης Μπουτάρης στέλνει μήνυμα μέσα σε... «συννεφάκι»!

Ο Γιάννης Μπουτάρης πάντα ακολουθεί οτιδήποτε αντισυμβατικό και αυτό είναι γνωστό σε όλους. Ακόμη και στον Τριστιάν, τον Γάλλο εμπνευστή του Poupi Le Nuage, ο οποίος είδε τον διάσημο δήμαρχο να βολτάρει και να δίνει τη Μ. Τετάρτη συνέντευξη στην παραλία της Θεσσαλονίκης,
αναφώνησε: «Αυτός δεν είναι ο διάσημος Έλληνας Δήμαρχος»;
Μέσα σε μερικά λεπτά ο Γιάννης Μπουτάρης έδωσε το δικό του μήνυμα μέσα από το Poupi Le Nuage (το Σύννεφο Poupi), παίρνοντας την σκυτάλη από την ηθοποιό Μελανί Λοράν, τον ηθοποιό Ομάρ Σι, το διάσημο τραγουδιστή Τσαρλς Μπράντλεϋ και φυσικά τον διάσημο ντράμερ της Μπγιορκ, Sigtryggur Baldursson.
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έγραψε στο δικό του συννεφάκι: «Να είστε χαρούμενοι και να έχετε υπομονή, Τα πράγματα δεν γίνονται εύκολα». Ένα μήνυμα για τους νέους, φυσικά στα αγγλικά.
Πως όμως ο Τριστιάν εμπνεύστηκε το συννεφάκι;
«Όταν ήμουν στην Αμερική για τρεις μήνες, και χωρίς να μιλάω πολύ καλά Αγγλικά, έπρεπε να βρω ένα τρόπο να επικοινωνήσω με τον κόσμο εκεί. Έτσι το καλοκαίρι του 2013, έφτιαξα το Poupi Le Nuage, ένα πίνακα σε μορφή σύννεφου, για να επικοινωνώ με τον κόσμο με ένα χαριτωμένο τρόπο. Ήταν πιο εύκολο να μιλήσω μαζί τους να καλεστώ σε πάρτι και γενικότερα να κάνω καινούριους φίλους, καθώς ταξίδευα μόνος. Είναι σαν γίνεσαι εσύ ο ίδιος ένα καρτούν και περνάς με χαριτωμένο τρόπο το μήνυμα σου. Μοιράζεσαι αξίες όπως η ανακάλυψη, η έκφραση, η κοινωνικοποίηση. Είναι η επικοινωνία του σημερινού ανθρώπου με απλότητα, που σε οδηγεί να κάνεις καινούριους φίλους διεθνώς», επισημαίνει ο Τριστιάν.
Ο εμπνευστής του είναι και ο άνθρωπος που το παράγει και το εμπορεύεται πλέον σε ολόκληρη την Ευρώπη.
7b33e0bb2787af6dfc41c627de65e7db XL
Πηγή:thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου