Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Κουτσούμπας: ΣΥΡΙΖΑ και άλλοι σερβίρουν ως νέες τις ιδέες Σημίτη και Καραμανλή

Για πρόκληση κατηγόρησε ο Δημήτρης Κουτσούμπας τον ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας το κόμμα ότι εξαπατά τον ελληνικό λαό.
Από τα βέλη του γ.γ. του ΚΚΕ, κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της ΔΕΘ, δεν ξέφυγαν ούτε η ΝΔ, το Ποτάμι, το ΠΑΣΟΚ και οι Ανεξάρτητοι Ελληνες, σχετικά με την ψήφιση του
μνημονίου.
Σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας την προηγούμενη Κυριακή στη ΔΕΘ, ο κ. Κουτσούμπας χαρακτήρισε πρόκληση την αναφορά ότι ως κυβερνώσα Αριστερά εξασφάλισε ένα πιάτο φαγητό για 30.000 πολίτες, που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας. Πρόκληση χαρακτήρισε ακόμη την ανακοίνωση 8μηνων συμβάσεων εργασίας για την αντιμετώπιση της ανεργίας.
Ακόμη, ο κ. Κουτσούμπας κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα πως τα όσα παρουσίασαν στην ΔΕΘ για την ανάπτυξη δεν είναι νέες ιδέες. «Ψάξτε παλιές ομιλίες του Κώστα Σημίτη ή του Κώστα Καραμανλή για να δείτε πόσο νέες είναι οι ιδέες που σερβίρονται σήμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Τέλος, ο γ.γ. του ΚΚΕ υπογράμμισε ότι μπορεί να υπάρξει ριζική αλλαγή της πορείας του τόπου και οι συνεχείς θυσίες δεν είναι «μονόδρομος», ενώ ζήτησε την έξοδο της χώρας από το ΝΑΤΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου