Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

«Πώς υπέγραψε για Φλαμπουράρη; Ηταν στην Φλώρινα...»


Διαφορετική τροπή στην υπόθεση Φλαμπουράρη προσδίδει η είδηση που δημοσιεύει σήμερα ο «Βηματοδότης».
Σύμφωνα με την στήλη ο αστυνομικός που βεβαίωσε το γνήσιο της υπογραφής στο ιδιωτικό συμφωνητικό μεταβίβασης των μετοχών της τεχνικής εταιρείας του πρώην υπουργού Επικρατείας «την ημέρα που υπέγραψε το ιδιωτικό
συμφωνητικό βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία στη... Φλώρινα».
«Συνεπώς, πώς εμφανίζεται να είναι στη ΓΑΔΑ και να υπογράφει τη στιγμή που το φύλλο πορείας του και η υπηρεσιακή του κατάσταση μαρτυρούν ότι βρισκόταν στην Φλώρινα;» αναρωτιέται ο Βηματοδότης και σημειώνει ότι «Αυτά και άλλα πιπεράτα αναφέρονται σε εμπιστευτικό έγγραφο της ΝΔ έπειτα από έρευνα που έκαναν τα στελέχη της και θέτουν το ερώτημα αν είναι νόμιμη ή όχι η υπογραφή του εν λόγω αστυνομικού».
Το δημοσίευμα καταλήγει αναφέροντας ότι την περασμένη Τετάρτη γαλάζιοι ορκωτοί λογιστές έκαναν φύλλο και φτερό τα αρχεία της ICAP για να δουν πόσα ήταν τα ταμειακά διαθέσιμα της εταιρείας Φλαμπουράρη και πόσο τζίρο εμφάνισε.

Ν. Κακλαμάνης: Να δούμε το πόθεν έσχες Φλαμπουράρη

"Ο κ. Φλαμπουράρης έχει καταθέσει πόθεν έσχες; Αν έχει, να δώσει εντολή στην αρμόδια υπηρεσία της Βουλής για να δημοσιοποιηθεί", τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης, ώστε να διαπιστωθεί, όπως είπε, αν έχουν δηλωθεί ή όχι οι μετοχές της κατασκευαστικής εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου