Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Οι αρχηγοί στις κάλπες, όλα τα παραλειπόμενα -Η Φώφη με τα παιδάκια της στο παραβάν, οι ρακές του Καμμένου, το... χαμένο ψηφοδέλτιο του Ποταμιού

Με τα κλασικά... απρόοπτα, όχι βέβαια τόσα όσα τις άλλες φορές, ψήφισαν και σε αυτή την εκλογική διαδικασία οι πολιτικοί αρχηγοί. 
Ο Αλέξης Τσίπρας, ψήφισε στην Κυψέλη, σε ένα εκλογικό τμήμα που είχε κατακλυστεί από δημοσιογράφους και
συνεργεία ξένων δικτύων. Και μπορεί οι εικόνες να μην ήταν αντίστοιχες εκείνων του Ιανουαρίου, που είχε δημιουργηθεί πανζουρλισμός, αλλά και τώρα τα ξένα που θέλησαν να «καλύψουν» τη στιγμή που ο τέως πρωθυπουργός ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα ήταν πολλά. Μια ακόμη διαφορά ήταν ότι οι υπεύθυνοι είχαν φροντίσει σε αυτές τις εκλογές να στήσουν βάθρο για να κάνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τις δηλώσεις του, αφού τον Ιανουάριο είχε αναγκαστεί να ανέβει σε σχολική καρέκλα για να μπορέσει να μιλήσει.... 
Τελευταία διαφορά σε σχέση με τις εκλογές του Ιανουαρίου το γεγονός ότι είχαν ληφθεί ιδιαίτερα αυστηρά μέτρα γύρω από το σχολείο προκειμένου να ασκήσει ο κ. Τσίπρας το εκλογικό του δικαίωμα. 
Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης ψήφισε στο Μαρούσι. Ο πρόεδρος της ΝΔ έφθασε στο σχολείο όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη. Και εκεί υπήρχαν δημοσιογράφοι από ξένα μέσα ενημέρωσης και αντίστοιχα συνεργεία, ενώ ιδιαίτερο ήταν το χειροκρότημα που επιφύλαξαν οπαδοί της ΝΔ στον κ. Μεϊμαράκη κατά την έξοδό του από το εκλογικό τμήμα. 
Ο Σταύρος Θεοδωράκης ψήφισε σε δημοτικό σχολείο των Χανίων, με το δικαστικό αντιπρόσωπο να κάνει το φάουλ και να του δίνει όλα τα ψηφοδέλτια εκτός από αυτό του Ποταμιού, αναγκάζοντας τον πρόεδρο του κόμματος να μπει στο παραβάν και να ξαναβγεί για να το ζητήσει! Ο κ. Θεοδωράκης συνομίλησε με πολίτες που βρίσκονταν στο εκλογικό κέντρο και θέλησαν να του μιλήσουν, ενώ ιδιαίτερα θερμές ήταν οι εκδηλώσεις του κόσμου και στο δρόμο! 
Πρόβλημα στην κάλπη αντιμετώπισε και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, στην οποία, εδόθη μεν ψηφοδέλτιο της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ», αλλά ήταν φθαρμένο και έτσι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μπήκε στο παραβάν και ξαναβγήκε προκειμένου να ζητήσει ένα ψηφοδέλτιο της παράταξής της, σε καλύτερη κατάσταση... Την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ συνόδευσαν στην κάλπη τα δύο μικρότερα παιδάκια της, τα οποία μπήκαν μαζί της και στο παραβάν. 
O πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος ψήφισε στο Ηράκλειο της Κρήτης, παρέα με ένα αγοράκι το οποίο λίγο πριν του είχε προσφέρει ένα κρητικό σαρίκι! Αμέσως μόλις ψήφισε, ο κ. Καμμένος ήπιε τις ρακές του μαζί με Κρητικούς που βρίσκονταν στο σχολείο. 



iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου