Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Εκνευρισμένοι οι δανειστές με Τσακαλώτο και Φλαμπουράρη -Οι υπουργοί «έστησαν» την Τρόικα, πήγαν αργοπορημένοι στο ραντεβού

Δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς το πρώτο ραντεβού των εκπροσώπων των δανειστών με τους υπουργούς της κυβέρνησης για την αξιολόγηση.
Ο λόγος δεν ήταν κάποια διαφωνία για τα ζητήματα που είναι στην ατζέντα, αλλά η αργοπορία των υπουργών, οι οποίοι «έστησαν» τους τυπολάτρες του
κουαρτέτου.
Υπενθυμίζεται πως το ραντεβού ήταν προγραμματισμένο για τις 9:00. Πρώτος από την ελληνική αντιπροσωπεία έφτασε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος στις 9:10, χωρίς να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους, λέγοντας απλώς μία ευγενική «καλημέρα» στους εκπροσώπους του Τύπου.

Με καθυστέρηση σχεδόν μισής ώρας έφτασε στο ξενοδοχείο «Χίλτον» και ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης. "Δεν νομίζω πως συνδέεται η αναβολή του EuroWorking Group με την διαπραγμάτευση", δήλωσε προσερχόμενος ο υπουργός Επικρατείας. Αυτή πάντως η αργοπορία των υπουργών της κυβέρνησης προκάλεσε εκνευρισμό στους δανειστές.
Με το σακίδιο στον ώμο ο ΥΠΟΙΚ Ευκλείδης Τσακαλώτος
Με μισή ώρα καθυστέρηση έφτασε ο Αλέκος Φλαμπουράρης
Χαλαρά τα μέτρα ασφαλείας στο «Χίλτον»
Μπορεί η περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο «Χίλτον», όπου γίνονται οι συναντήσεις υπουργών-δανειστών, να είναι γεμάτη αστυνομικούς, ωστόσο τα μέτρα ασφαλείας σε καμία περίπτωση δεν θυμίζουν αυτά των προηγούμενων περιόδων, όταν το σημείο ήταν απροσπέλαστο και το ξενοδοχείο θύμιζε φρούριο.


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου