Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Θεοχάρης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το πιο μνημονιακό κόμμα που έχει περάσει»

Κατά μέτωπο επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπος του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης τονίζοντας ότι «είναι το πιο μνημονιακό κόμμα που έχει περάσει».
«Η ελάφρυνση του χρέους θα υπάρξει γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει τις μνημονιακές του υποχρεώσεις. Ο  ΣΥΡΙΖΑ είναι το πιο μνημονιακό κόμμα που έχει περάσει. Εφάρμοσε μόλις το 1% όσων υποσχόταν στην
προηγούμενη θητεία του και τώρα τα «σφάζει» και αυτά. Παίρνει πίσω τις 100 δόσεις, την εκχώρηση ενοικίων και επιβάλει νέους φόρους. Βέβαια δηλώνει πως όλα αυτά τα κάνει με συμπόνια εμπαίζοντας τον ελληνικό λαό».
Αυτό δήλωσε χαρακτηριστικά  ο κ. Θεοχάρης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ενώ τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εθιστεί στο ψέμα. Η κατάργηση ρυθμίσεων όπως η κατάργηση της εκχώρησης των ενοικίων κάθε άλλο παρά εικόνα ενός ηπιότερου μνημονίου δεν είναι.
Αναφορικά με το μέτρο καταβολής του μισού μισθού και σύνταξης των δημοσίων υπαλλήλων και συνταξιούχων του δημοσίου σε ηλεκτρονική μορφή ώστε να παταχθεί η φοροδιαφυγή ο Χάρης Θεοχάρης τόνισε πως το μέτρο σκοπεύει στην προώθηση των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Στην πραγματικότητα όμως αυτό το μισό θα χρησιμοποιηθεί σε απλές συναλλαγές όπως του super market, όπου η φοροδιαφυγή είναι ανύπαρκτη, καθιστώντας έτσι τον στόχο περιορισμού της τελευταίας αδύνατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου