Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Αρχηγική εμφάνιση από τον Απ. Τζιτζικώστα: "Η Θεσσαλονίκη μίλησε!

Στην κατάμεστη αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε απόψε η συνάντηση του υποψηφίου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, με φίλους και υποστηρικτές του. Ιδιαίτερα συγκινημένος, ο κ. Τζιτζικώστας ευχαρίστησε συνεργάτες και φίλους για την άμεση ανταπόκριση και τη θερμή στήριξη που
του παρέχουν και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Η Θεσσαλονίκη μίλησε! Η Μακεδονία μίλησε! Ο επόμενος αρχηγός της ΝΔ θα είναι Μακεδόνας, θα είναι Θεσσαλονικιός».
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας αναφέρθηκε στην πορεία του στην αυτοδιοίκηση και απευθύνθηκε στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα του όλα τα τελευταία χρόνια, σημειώνοντας: «Είναι τεράστια η χαρά και η συγκίνησή μου σήμερα που ζήτησα από τους συνεργάτες μου να φωνάξουν τους φίλους, τους ανθρώπους με τους οποίους ξεκινήσαμε μαζί πριν από οκτώ χρόνια και είμαι συγκινημένος γιατί όλοι σας, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, συμβάλλατε στο να φτάσουμε σήμερα στη μεγάλη τιμή να διεκδικούμε την αρχηγία της μεγάλης παράταξής μας, της ΝΔ».
Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ μίλησε και για τον πόλεμο που όπως αναφέρει, δέχεται η υποψηφιότητά του, από ανθρώπους που δεν επιθυμούν την αλλαγή στο κόμμα. «Ενοχλούμε πολύ γιατί κάποιοι δεν θέλουν την αλλαγή στη ΝΔ, δεν θέλουν να ξεκινήσει κάτι καινούριο. Κάποιοι δεν θέλουν Μακεδόνα αρχηγό» είπε χαρακτηριστικά.
Πρόσθεσε δε ότι κέντρα κι εντός κι εκτός ΝΔ, ρίχνουν λάσπη στον ίδιο, διότι φοβούνται την υποψηφιότητά του. «Έχουν επιστρατεύσει από δημοσιογράφους και συστήματα, μέχρι και συνταγματολόγους. Τους λέω σήμερα από εδώ ότι δεν υπάρχει κανένα κώλυμα για την πρωθυπουργίας της χώρας και την προεδρία της ΝΔ. Κάποιοι φοβούνται πολύ και μέσα και έξω από την παράταξή μας. Μέσα φοβούνται οι βολεμένοι και έξω το σύστημα Τσίπρα που δεν θέλει η παράταξή μας να κάνει μια νέα αρχή» σημείωσε.
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ανακοίνωσε επίσης, ότι η κεντρική προεκλογική του ομιλία στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί δύο ημέρες πριν τον πρώτο γύρο των εκλογών, την Παρασκευή 20/11.
  • Click to enlarge image tzi 1.jpg
  • Click to enlarge image tzi 2.jpg
  • Click to enlarge image tzi 3.jpg
  • Click to enlarge image tzi 4.jpg
  • Click to enlarge image tzi 5.jpg
  • Click to enlarge image tzi 6.jpg
  • Click to enlarge image tzi 7.jpg
  •  
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου