Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Αγριος καβγάς Σκουρλέτη- Μανιάτη στη Βουλή

Σκληρή αντιπαράθεση μεταξύ του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνου Σκουρλέτη και του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μανιάτη με σημείο τριβής το μεταλλείο χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής.
Ο κ. Μανιάτης αφού πρώτα καταλόγισε στην κυβέρνηση
ότι έχει το διπλό πρόσωπο  του doctor Jekyll  mister και hyde αναφορικά με το μνημόνιο, στην συνέχεια επιτέθηκε στον υπουργό επικαλούμενος δημοσιεύματα εφημερίδων τα οποία εμφανίζουν το ΣτΕ να βγάζει κόκκινη κάρτα στην απόφαση του κ. Σκουρλέτη να κλείσει το μεταλλείο.
Ο κ. Σκουρλέτης για μια ακόμα φορά χρέωσε τις πληροφορίες στα «συστημικά μέσα ενημέρωση» για τα οποία όπως είπε «η δημοσιογραφική δεοντολογία είναι κάτι σπάνιο», ενώ υπενθύμισε στον κ. Μανιάτη ότι πρόεδρος του Ανώτατου Δικαστηρίου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι δεν έχει καθαρογραφεί ακόμα η απόφαση.
«Είστε αδιάρθωτος. Διαψεύδετε το σύνολο των ΜΜΕ. Λέτε ότι είναι όργανα του κατεστημένου όλοι οι δημοσιογράφοι του δικαστικού ρεπορτάζ. Δεν αισθάνεστε την ανάγκη να ζητήσετε συγνώμη από όλους αυτούς τους ανθρώπους που τους έχετε σε ομηρία εδώ και τόσο καιρό;» τον προκάλεσε ο κ. Μανιάτης.
«Προσπαθείτε να υπονομεύστε το ΣτΕ» επανήλθε ο υπουργός Περιβάλλοντος και επανέλαβε ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται ποτέ να δώσει το πράσινο φως σε επιχειρήσεις που δεν σέβονται το περιβάλλον.
«Εσείς υβρίζετε το ΣτΕ. Οι μαγκιές και οι τσαμπουκάδες δεν περνούν εδώ» έκλεισε τη κόντρα ο κ. Μανιάτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου