Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Άδωνις Γεωργιάδης: Έχω αδυναμία στον Μπουτάρη - Είμαστε και οι δύο εκρηκτικές προσωπικότητες

Στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης συναντήθηκαν πριν από λίγη ώρα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης. Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν θερμή χειραψία. Ο δήμαρχος ξενάγησε τον Άδωνι Γεωργιάδη στο γραφείο του, κάνοντας μία μικρή δήλωση πριν ξεκινήσει η συνάντησή τους.

"Έρχομαι με μεγάλη χαρά να δω τον κύριο Μπουτάρη. Με τον κύριο Μπουτάρη, ξέρετε, είμαστε δύο εκρηκτικές προσωπικότητες, έχουμε και τις συγκρούσεις μας κατά το παρελθόν, αλλά έχουμε και τις αγάπες μας. Εμένα μ' αρέσουν οι ξεχωριστοί άνθρωποι, οι οποίοι μπορεί να είναι δημιουργικοί, να έχουν τη δική τους ταυτότητα, την καλώς εννοούμενη τρέλα. Την έχω κι εγώ λίγο, πιστεύω ότι την έχω τουλάχιστον", είπε ο κ. Γεωργιάδης.
Από την πλευρά του ο Γιάννης Μπουτάρης σε αυτή τη μικρή του δήλωση είπε ότι "ο δήμος αγκαλιάζει όλους τους πολιτικούς αρχηγούς που έρχονται στο δήμο, τον Άδωνι τον θεωρώ πολιτικό αρχηγό, γιατί εκπροσωπεί μια ομάδα ανθρώπων που έχει κάποιες συγκεκριμένες απόψεις πάνω από ορισμένα πράγματα. Η θητεία του Άδωνι Γεωργιάδη στο υπουργείο Υγείας για όσο κράτησε άφησε πάρα πολύ καλά σημάδια κι αν συνεχιζόταν θα είχαμε καλύτερα αποτελέσματα. Και του εύχομαι καλή τύχη".
Μετά τη συνάντησή τους ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε: "Του έχω αδυναμία, μ' αρέσει που είναι sui generis και μπαίνει κατευθείαν στην ουσία των προβλημάτων. Πρέπει να πω οτι σε ένα-δυο θέματα που μου έθεσε θα προσπαθήσω να βοηθήσω για να είμαστε και πρακτικοί, μην ερχόμαστε μόνο για τις κάμερες" και προσθεσε πως συμφωνεί με την πρόταση του δημάρχου Θεσσαλονίκης να καταβάλλουν τέλος φοίτησης οι φοιτητές. "Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα, πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι για να έχουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών θα πρέπει να τις σεβόμαστε και να ξέρουμε ότι ό,τι δίνει το κράτος κοστίζει".
Ο Γιάννης Μπουτάρης μετά τη συνάντηση είπε: "Χαίρομαι ιδιαίτερα που ήρθε ο Άδωνις Γεωργιάδης για την καθιερωμένη επίσκεψη στο δημαρχείο. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να έρχονται πολιτικοί αρχηγοί στο δημαρχείο γιατί έτσι δίνουν μια βαρύτητα στην τοπική αυτοδιοίκηση η οποία έχει ευνουχιστεί. Αυτοδιοίκηση ειναι μόνο στα χαρτιά, καλύτερα να τους διορίζουμε τους δημάρχους όπως στις ανατολικές χώρες, να μην ταλαιπωρούμαστε".

thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου