Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Η νέα διευθύντρια δημοσίων σχέσεων του Αλέξη Τσίπρα -Ποια είναι, πώς έγινε γνωστή

Πολλοί απόρησαν την παραμονή των Χριστουγέννων με τα πλάνα και τις φωτογραφίες από το Μέγαρο Μαξίμου. Μια ξανθιά γυναίκα με κοντό μαλλί, που... παρέπεμπε λίγο στην Ολγα Γεροβασίλη αλλά δεν ήταν, στεκόταν διαρκώς δίπλα στον πρωθυπουργό. 
Τον βοηθούσε στο μοίρασμα των δώρων στα παιδάκια από το Πρότυπο Εθνικό
Νηπιοτροφείο και παρακολουθούσε δίπλα του τους χορούς των παραδοσιακών συλλόγων που βρέθηκαν στο πρωθυπουργικό γραφείο. 
Η γυναίκα αυτή δεν είναι άλλη από τη Μιμίκα Κριτσανίδου, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, έχει αναλάβει εδώ και λίγο καιρό καθήκοντα υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων στο Μέγαρο Μαξίμου.
Την κυρία Κριτσανίδου, η οποία είναι δημοσιογράφος στο επάγγελμα και είχε διατελέσει συντονίστρια του Δικτύου «Ασφάλεια & Ανθρώπινα Δικαιώματα» του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας, τη γνωρίσαμε όλοι πέρυσι, τέτοια εποχή περίπου, καθώς βρισκόταν σε εξέλιξη η απεργία πείνας του Νίκου Ρωμανού και άλλων συγκρατούμενών του, όταν οι γονείς τους παραχώρησαν  συνέντευξη Τύπου στο Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο «Εμπρός». 
Συντονίστρια της συνέντευξης που είχε δοθεί τότε ήταν η κυρία Κριτσανίδου!
Εδώ και δύο μήνες, όμως, η Μιμίκα Κριτσανίδου έχει αναλάβει, ιδιαίτερα δυναμικά, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στο Μέγαρο Μαξίμου. Λέγεται, μάλιστα, ότι έχει βρει τον τρόπο να επιβάλλεται στους εργαζομένους. Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν από λίγες ημέρες έβαλε το προσωπικό να ξεστολίσει χριστουγεννιάτικο δέντρο και να το ξαναστολίσει γιατί, κατά τη γνώμη της, δεν ήταν ωραίο!




iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου