Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

«Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μπορεί να συμπορευτούν με Κυριάκο»

kleinei-gia-to-pasok-to-thema-grigorakou-kai-twn-dilwsewn-peri-mitsotakiΟι δια ζώσης εξηγήσεις Γρηγοράκου στον γραμματέα της Κ.Ο Βασίλη Κεγκέρογλου - με την προσκόμιση και του απομαγνητοφωνημένου κειμένου - κλείνει για το ΠΑΣΟΚ το θέμα που προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή περί ενδεχόμενης συμπόρευσής βουλευτών
του ΠΑΣΟΚ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ο  κ. Γρηγοράκος ανέφερε πως δεν εννοούσε σε καμιά περίπτωση κάτι τέτοιο και πως οι δημοσιογράφοι εξέλαβαν λάθος το νόημα των δηλώσεων του.

Δόθηκε εξήγηση, ήταν παρεξήγηση 
 

«Είχαμε συνάντηση με τον σύντροφο Λεωνίδα Γρηγοράκο, μου έδωσε την ερμηνεία που αφορά τσις δηλώσεις του οι οποίες έγιναν το πρωί, μου έδωσε και αναλυτικά το κείμενο της απομαγνητοφωνημένης συνέντευξης και με βάση αυτά τα οποία δήλωσε εκ νέου, φαίνεται ότι πραγματικά παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του σε κρίσιμα σημεία της συνέντευξης» ανέφερε ο γραμματέας της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου.  
Οπως διαβεβαίωσε η Κ.Ο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, συμπεριλαμβανομένου και του κ. Γρηγοράκου, «εργάζεται και θα εντείνει αυτή την προσπάθεια, για την ανάδειξη της πολιτικής της Σοσιαλδημοκρατίας στην Ελλάδα, που είναι διαφορετική και έντονα διακριτή και από αυτή της Ριζοσπαστικής λεγόμενης Αριστεράς και από την πολιτική του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος στην Ελλάδα».
Ο κ. Κεγκλέρογλου σε μια προσεκτικά δομημένη δήλωση μετά τη συνάντηση με τον κ. Γρηγοράκο ανέφερε πως «η παράταξη της Σοσιαλδημοκρατίας, θα δουλέψουμε για τις αξίες και τις αρχές, ιδιαίτερα αυτή την κρίσιμη περίοδο στην Ελλάδα, μ' ένα σχέδιο ανασυγκρότησης συνεργασίας του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα και βεβαίως για ένα βιώσιμο κοινωνικό κράτος» . 
Και κατάληξε «Οι διαχωριστικές γραμμές υφίστανται και δεν καταργούνται ούτε σε επίπεδο ελληνικό ούτε σε επίπεδο ευρωπαϊκό ανάμεσα στις μεγάλες πολιτικές οικογένειες. Το ζητούμενο είναι αν στις κρίσιμες ώρες μπορούν υπεύθυνα οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου να σταθούν απέναντι στα μεγάλα προβλήματα της πατρίδας και της κοινωνίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου