Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Άνω κάτω το ΠΑΣΟΚ από τις δηλώσεις Γρηγοράκου για Μητσοτάκη


anw-katw-to-pasok-apo-tis-dilwseis-grigorakou-gia-mitsotakiΤεκτονικές δονήσεις προκαλεί στο ΠΑΣΟΚ η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ, με το βουλευτή Λεωνίδα Γρηγοράκο να δηλώνει δημόσια ότι υπάρχει ενδεχόμενο συμπόρευσης βουλευτών του Κινήματος με τη ΝΔ και την Φώφη Γεννηματά να τον καλεί άμεσα για εξηγήσεις.


Ειδικότερα, κατόπιν "αιτήματος" της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο γραμματέας της Κ.Ο Βασίλης Κεγκέρογλου καλεί τον βουλευτή Λακωνίας Λεωνίδα Γρηγοράκο να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε στον ΣΚΑΪ, όπου, μεταξύ άλλων, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο στελέχη ή ακόμα και εν ενέργεια βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ/ΔΗΜΑΡ) να πορευτούν με τη ΝΔ του Κυρ. Μητσοτάκη.
Μιλώντας στον απόηχο της δήλωσης της Φώφης Γεννηματά ότι υπάρχει "άβυσσος" μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και των "νεοφιλελεύθερων αντιλήψεων" του κ. Μητσοτάκη, ο κ. Γρηγοράκος χαρακτήρισε τον νέο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως πολύ καλό πολιτικό, ενώ εκτίμησε ότι η ΝΔ θα αναδειχθεί σύντομα πρώτο κόμμα δημοσκοπικά. 
Για τον εαυτό του, είπε ότι αν η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν αλλάξει και δεν δώσει το στίγμα της, μελετά το ενδεχόμενο να μην κατέβει ως υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.
Με την τελευταία δήλωση του κ. Γρηγοράκου για το στίγμα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έσπευσε σήμερα (Τρίτη) να συμφωνήσει και ο επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ και βουλευτής με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου