Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Συνάντηση Α. Διαμαντοπούλου με τον Κυρ. Μητσοτάκη

Ιδιαίτερη σημασία αποκτά η συνάντηση της Άννας Διαμαντοπούλου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο επίσημος λόγος ειναι πως η πρώην υπουργός παιδείας θέλει να καταθέσει τις δικές της προτάσεις σε οτι αφορά το ασφαλιστικό.
Ωστόσο κανείς δεν παραβλέπει οτι πισω απο τα τυπικά της συνάντησης θα γίνει συζήτηση για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και τις εξελίξεις γύρω απο τα
ανοικτά μεγάλα θέματα.
Η κ Διαμαντοπούλου τα τελευταία χρόνια είναι άστεγη πολιτικά. Αποχώρησε απο το ΠΑΣΟΚ και έκτοτε στο μονο που δραστηριοποιείται είναι μόνο μέσω του δικτύου που ειναι επικεφαλής για ευρωπαικά θέματα. Αυτό δεν σημαίνει πως τα μάτια της δεν ειναι ανοικτά. Αντίθετα , συζητά, μιλά με ανθρώπους όλου του πολιτικού φάσματος και προτείνει λύσεις κατά τη δική της άποψη ετσι ωστε να αλλάξει σελιδα η χωρα. Πολιτικά διαθέτει την απόσταση απο τα κομματικά και ετσι θεωρείται απο τους έγκυρους συνομιλητές χωρίς να της χρεώνουν προαπαιτούμενα. Η ιδια απαντά πως πολιτικά δεν σχετίζεται με τη ΝΔ. Και άρα δεν σημαίνει οτι μπορεί να συνεργαστεί μαζι της. Χαιρέτησε ομως την εκλογή του Κυρ. Μητσοτάκη στο τιμόνι της ΝΔ με οτι αυτο σημαίνει. Το ερώτημα ειναι η κ. Διαμαντοπούλου θα παραμείνει με σταυρωμένα τα χέρια πολιτικά; Στις εκλογές οποτε αυτές και αν γίνουν οι πειρασμοί ειναι αρκετοί. Απο τη μια ο φιλελέυθερος Κυριάκος και απο την άλλη η κεντροαριστερά της Φώφης. Οι δρόμοι ειναι ξεκάθαροι ποιον θα επιλέξει θα δούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου