Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Μητσοτάκης: Παραιτηθείτε τώρα κύριε Τσίπρα

Από το βήμα της συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό.
Ο πρόεδρος της ΝΔ απευθύνθηκε σε πρώτο πρόσωπο στον Αλέξη Τσίπρα και τον κάλεσε να παραιτηθεί και να μην οδηγήσει τη χώρα σε αδιέξοδο. Μάλιστα χαρακτήρισε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ως την
«πιο επικίνδυνη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης».
Κατηγόρησε δε τον κ.Τσίπρα ότι «δεν έχει καμία αναστολή να παίζει το μέλλον της χώρας στα ζάρια». Ο κ. Μητσοτάκης, μετά το αδιέξοδο στις συνομιλίες με τους δανειστές, είπε ότι οι πολιτικές εξελίξεις μπορεί να είναι απρόβλεπτες.
Πόση ζημιά θα κάνει πριν οι πολίτες του δείξουν την έξοδο
Συνεχίζοντας την επίθεση στον πρωθυπουργό, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε:
«Δεν θα σας επιτρέψουμε να δώσετε άλλοθι σε εκείνους που θέλουν να σπρώξουν τη χώρα στο περιθώριο. Να πρωτοστατήσουμε στο κίνημα για να φύγει η παρέα που έγινε κυβέρνηση με ψέματα και αυταπάτες και που σε 9 μήνες φόρτωσε τη χώρα με 2 νέα Μνημόνια και 12 δισ. πρόσθετα μέτρα.
Εδώ και μήνες του λέγαμε και του το έλεγα και εγώ προσωπικά ότι κάθε μέρα που δεν κλείνει τη διαπραγμάτευση ο λογαριασμός θα ανεβαίνει. Βυθισμένος στις ψευδαισθήσεις του και δεμένος με το πελατειακό του κράτος, μας αγνόησε».
Τα μέτρα-κάβα είναι το τίμημα της αναξιοπιστίας Τσίπρα
Αναφερόμενος στα προληπτικά μέτρα που ζητούν οι δανειστές, ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό: «Ήδη μας ζητούν αυτή τη στιγμή πέντε φορές παραπάνω μέτρα από ό,τι μας ζητούσαν τον Δεκέμβριο του 2014. Τώρα έρχονται να προστεθούν και τα μέτρα-κάβα που είναι το τίμημα της αναξιοπιστίας του κ. Τσίπρα».
Παράλληλα, πρόσθεσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «δεν έχει ούτε την ικανότητα ούτε την πρόθεση να εφαρμόσει το πρόγραμμα. Κανένας δεν πιστεύει ότι μπορεί να πετύχει, γι” αυτό και του ζητούν τα μέτρα. Πρόκειται για έναν θίασο από μεγαλομανείς ψεύτες που τους ενδιαφέρει μόνο η παραμονή τους στην εξουσία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου