Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Ένορκη διοικητική εξέταση από το Δ.Σ στο Θεαγένειο για την υπεξαίρεση ακριβών φαρμάκων

Αποτέλεσμα εικόνας για θεαγενειο θεσσαλονικηςΣτο «μικροσκόπιο» του εισαγγελέα μπαίνει το «Θεαγένειο» Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης έπειτα από ανώνυμες επιστολές με καταγγελίες, που αναφέρουν ότι ακριβά φάρμακα έκαναν «φτερά» προς γειτονική χώρα. Σήμερα, το Δ.Σ του νοσοκομείου θα
πραγματοποιήσει ένορκη διοικητική εξέταση.

To Δ.Σ του  Α.Ν.Θ. ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ αναφέρει πως από τα δημοσιεύματα του τύπου ενημερώθηκε για τις καταγγελίες, που θέλουν γιατρούς, να πουλούν ακριβά φάρμακα, με πιθανό προορισμό την Βουλγαρία. Με ανακοίνωση του το Δ.Σ, ενημερώνει πως θα πραγματοποιήσει ένορκη διοικητική εξέταση για την υπόθεση.
Η ανακοίνωση: 
Το Δ.Σ. του Α.Ν.Θ. ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, ενημερώθηκε για το περιεχόμενο δημοσιευμάτων του τύπου, σχετικά με αξιόποινες πράξεις που φέρεται να τελέσθηκαν στο νοσοκομείο μας και τις διερευνά ο αρμόδιος Εισαγγελέας Διαφθοράς. Μέχρι την επίσημη ενημέρωση της διοίκησης του νοσοκομείου για το αντικείμενο της εισαγγελικής έρευνας, εκτιμάται ότι η υπόθεση σχετίζεται με την ήδη υπό εξέλιξη διαδικασία ένορκης διοικητικής εξέτασης, που αποφασίσθηκε από τη διοίκηση του νοσοκομείου. Εξυπακούεται ότι το πόρισμα της διενεργούμενης ΕΔΕ θα αποτελέσει στοιχείο φακέλου της εισαγγελικής έρευνας.

seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου