Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Χείμαρρος ο Μπουτάρης: Θα είμαι δήμαρχος μέχρι τα 100 - Παραιτηθείτε όσοι διαφωνείτε με την κεντρική γραμμή

Αποτέλεσμα εικόνας για μπουταρηςΟ Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης γύρισε από την Αμερική και σε συνέντευξη του στο Ράδιο Θεσσαλονίκη σχολίασε τα όσα έγιναν και όσα ειπώθηκαν, όσο έλειπε.
 Συναντήσεις έγιναν αυτές τις ημέρες ανάμεσα σε πολλούς δημοτικούς συμβούλους, για να καθορίσουν την «μετά-Μπουτάρη»
εποχή. Ωστόσο ο Γιάννης Μπουτάρης δήλωσε: «Θα συνεχίσω να είμαι δήμαρχος και να υπηρετώ τον δήμο όσο αντέχω. Είχα πει μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι θα είμαι δήμαρχος μέχρι τα 100. Μάλλον πρέπει να το πω σοβαρά για να σταματήσουν αυτές οι σαχλαμάρες».
Ο Γιάννης Μπουτάρης, σχολιάζοντας τις συναντήσεις δημοτικών συμβούλων και τα "αντιπολιτευτικά γεύματα" ανέφερε πως «οι φιλοδοξίες των ανθρώπων δεν έχουν όριο». Ενώ κάλεσε τον Κ. Ζέρβα να παραιτηθεί. «Ο Κ. Ζέρβας είναι ξεκάθαρα αντιπολίτευση. Αν είναι έντιμος, παραιτήσου από σύμβουλος. Διότι εξέλλγης με την σημαία την δικιά μας. Δεν βγήκες μόνος. Το θέτω θέμα. Η Πρωτοβουλία δεν προβλέπει διαγραφές. Αν προέβλεπε θα το χρησιμοποιούσα». Επίσης τόνισε και την δυσαρέσκεια του Στέλιου Λιακόπουλου, που σύμφωνα με τον δήμαρχο, ήθελε να τον κάνει αντιδήμαρχο. 
«Διαφωνείτε με την κεντρική γραμμή; Παραιτηθείτε!»

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης χαρακτήρισε ανέντιμη την "καμαρίλα". «Αυτοί οι κύριοι που δημιουργούν τα προβλήματα, δεν έρχονται στη δημοτική ομάδα να πουν την θέση τους καθαρά. Μπροστά στην τηλεόραση στο δημοτικό συμβούλιο τότε δημιουργούν πρόβλημα. Διαφωνείτε παιδιά με την κεντρική γραμμή; Παραιτηθείτε!!! Αυτό ξέρω, ότι όποιος φοράει παντελόνια, αυτό κάνει. Μέσα στην δημοτική ομάδα μπορούμε να σκοτωθούμε όσο θέλουμε, αλλά προς τα έξω όταν διαφωνείς με βασικές θέσεις ή όταν δημιουργείς πρόβλημα εκ του μη όντως, τότε παραιτείσαι. Δεν μπορείς να είσαι αντιπολίτευση μέσα στην ίδια την ομάδα. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα» δήλωσε ο Γιάννης Μπουτάρης στο Ράδιο Θεσσαλονίκη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου