Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ, Τζόρνταν Σάιμπερτ

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ, Τζόρνταν Σάιμπερτ, που έδωσε τη νίκη των «ασπρόμαυρων» επί του Απόλλωνα Πατρών, δήλωσε πως το συναίσθημα μετά το νικητήριο καλάθι είναι πάντα ιδιαίτερο.Στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης ο Αμερικανός παίκτης ανέφερε: «Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι. Ήταν πολύ
σημαντικό ότι κατορθώσαμε και ξεπεράσαμε τη δυσκολία και κερδίσαμε. Σε κάποια σημεία η διαιτησία μας μπέρδεψε λίγο αλλά το ξεπεράσαμε και αυτό. Από την αρχή της χρονιάς, βρίσκουμε τρόπο να ξεπερνάμε τις δυσκολίες, να παλεύουμε και να παίρνουμε τη νίκη. Στο τέλος, ξεκίνησε από τον "Τρακ", ο Κιθ πήρε το ριμπάουντ και σούταρα. Βγήκε από την προσπάθεια των συμπαικτών μου και το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε».

Για το αν έχει ξαναβάλει τέτοιο σουτ και την αυτοπεποίθηση που είχε, είπε: «Έχω βάλει 5-6 σουτ που δίνουν νίκη στην καριέρα μου ως τώρα. Δεν ήταν πρωτόγνωρο το συναίσθημα, αλλά είναι πάντα ιδιαίτερο. Το πιο σημαντικό είναι να έχεις την καρδιά να σουτάρει. Από τη στιγμή που σουτάρεις, δε σκέφτεσαι πολύ. Αν το βάλεις είναι πολύ καλύτερα, αν το χάσεις, αυτό είναι το παιχνίδι».
Για την αμυντική εικόνα του ΠΑΟΚ τόνισε: «Η ομάδα που είδατε σήμερα αμυντικά δεν είναι η ομάδα που θέλουμε. Σήμερα σε πολλά ξέφυγε η άμυνα και πρέπει να το δούμε. Ο στόχος είναι να είμαστε περισσότερο η ομάδα των δύο προηγούμενων αγώνων στην άμυνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου