Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Αυτό θα είναι το νέο Εκτελεστικό Γραφείο της ΟΝΝΕΔ

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου και ώρα  12:00μμ θα πραγματοποιηθεί , στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς, η πρώτη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ. Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, η υποψηφιότητα για τη θέση του
γραμματέα θα είναι μία, αυτή του πρώην υποψηφίου προέδρου Ανδρέα Καρασαρίνη.  Αυτό αποδεικνύει τη διάθεση όλων των πλευρών να προχωρήσει η Οργάνωση ενωμένη στην επόμενη μέρα.

Η ημερήσια διάταξη της Συνόδου, εκτός από την εκλογή νέου γραμματέα, περιέχει ομιλία του προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Κώστα Δέρβου καθώς και εκλογή νέων οργάνων ΚΕΦΕ και Ελεγκτικής Επιτροπής. Άγνωστο παραμένει ακόμα αν θα υπάρξει τοποθέτηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς ενδέχεται να απουσιάζει.
Σύμφωνα με το νέο καταστατικό της Οργάνωσης, η Κεντρική Επιτροπή θα δίνει «ψήφο εμπιστοσύνης» στο Εκτελεστικό Γραφείο το οποίο ορίζεται από τον πρόεδρο. Έτσι, γίνονται έντονες προσπάθειες να έχει ανακοινωθεί μέχρι την Παρασκευή το νέο Εκτελεστικό Γραφείο, ώστε να παρουσιαστεί στη Σύνοδο του Σαββάτου. 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr,  η σύνθεση του Εκτελεστικού Γραφείου, τουλάχιστον για τις κομβικές θέσεις θα είναι η εξής:
Αντιπρόεδρος ΟΝΝΕΔ: Παύλος Μαρινάκης
Γραμματέας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πανεπιστημίων : παραμένει ο Γιάννης Αναστασόπουλος.
Γραμματέας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ : Κώστας Στάσης, προερχόμενος από το Ηράκλειο Κρήτης.
Υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού: Κώστας Μαμουλής
Υπεύθυνος Οργανώσεων Λεκανοπεδίου: Άγης Δίγκας
Υπεύθυνος Επαρχιακού: Θάνος Κολοβός
Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης :  Δημήτρης Τρούπος
Διευθυντής Πολιτικού Συμβουλίου: Αλέξανδρος Μίχας
Για τις θέσεις του υπευθύνου γραφείου τύπου και ΜΑΚΙ δεν έχουν καταλήξει, ωστόσο απ’ ότι γνωρίζουμε και οι δύο θέσεις θα έχουν άρωμα γυναίκας. Επιπλέον θα δημιουργηθούν δύο νέοι τομείς, ένας για τη νεανική επιχειρηματικότητα και ένας που θα συνδέεται με επιμελητήρια, φορείς και συλλόγους.
Δείτε εδώ την ημερήσια διάταξη

parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου