Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Αρβανίτης: Ο Άρης αποτελεί μέρος του DNA της Θεσσαλονίκης

O πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, έστειλε τις ευχές του στην ποδοσφαιρική ομάδα των "κιτρίνων" μέσω Facebook. Παράλληλα, άφησε αιχμές για προσπάθεια ορισμένων να αλλοιώσουν το DNA της Θεσσαλονίκης, μέρος του οποίου αποτελεί ο Άρης, όπως τόνισε.

Αναλυτικά όσα έγραψε στην ανάρτησή του:

«Καλή επιτυχία εύχομαι ολόψυχα στον ποδοσφαιρικό Άρη Θεσσαλονίκης. Ένας ακόμη χρόνος υπομονής έμεινε ώστε η ομάδα της πόλης της Θεσσαλονίκης να επιστρέψει εκεί που της αρμόζει.
Γνωρίζουμε όλοι όσοι γεννηθήκαμε σε αυτή την πόλη ότι ο Άρης αποτελεί μέρος του γενετικού κώδικα της Θεσσαλονίκης και οποιαδήποτε προσπάθεια αλλοίωσης του DNA της είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Το προσπάθησαν πολλοί -εξηγώ σε όσους δεν έχουν γεννηθεί και δεν έχουν μεγαλώσει στην Θεσσαλονίκη- αλλά δεν το κατάφεραν ποτέ εδώ και 50 χρόνια τώρα.
Υπουργοί, βουλευτές, νομάρχες, περιφερειάρχες, δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι κτλ έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους αλλά το μόνο που κατάφεραν είναι να μπούνε φυλακή ή να πάνε σπίτια τους, δεν γίνεται να αλλάξεις το DNA της Θεσσαλονίκης, είναι ανωμαλία πως να το κάνουμε. Είναι τόσο βαθιές οι ρίζες του δέντρου του Άρη και άπλωσε τόσο πολύ τα κλαδιά του 102 χρόνια τώρα που δεν μπορεί κανείς όχι να τον κουνήσει ούτε καν να τον αγγίξει.
Καθίστε λοιπόν καλά γιατί η αλαζονεία και η έπαρση είναι κακοί σύμβουλοι, ο καιρός έχει γυρίσματα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου