Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Σοκ στο 92' για τον Άρη στη Ριζούπολη! - Ισόπαλος με Απόλλωνα Σμύρνης στο ντέρμπι της αγωνιστικής

Απίστευτη εξέλιξη στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης, να παίρνει στις καθυστερήσεις το βαθμό της ισοπαλίας από τον Άρη στο μεγάλο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής! Οι "κιτρινόμαυροι" αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με την "Ελαφρά Ταξιαρχία", πληρώνοντας την αποβολή του Ντούνη στις αρχές του ημιχρόνου!

Από τα πρώτα λεπτά η κυριαρχία και η ανωτερότητα των παικτών του Νίκου Αναστόπουλου, επιβεβαιώθηκε εντός αγωνιστικού χώρου και ο Ίλιτς έβαλε νωρίς τον Άρη μπροστά στο σκορ, με γκολ στο 14ο λεπτό. Στο 21' ο Ντούνης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, εκμεταλλευόμενος την αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων.
Στοίχισε η αποβολή
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους, αφού ο Μάρκος Ντούνης με μια... αχρείαστη αποβολή στο 48ο λεπτό, άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες. Ο Απόλλων πίεσε, κατάφερε να σκοράρει με τον Αλμπάνη στο 53' (είχε περάσει ως αλλαγή στο ημίχρονο) και στις καθυστερήσεις "έκλεψε" το βαθμό της ισοπαλίας, χάρη στο γκολ του Ντάσιου στο 92'! Στο 95' αποβλήθηκε και ο Αντώνης Πετρόπουλος για τους γηπεδούχους στο πιο... επεισοδιακό παιχνίδι της αγωνιστικής.
Ντεμπούτο Ταυλαρίδη
Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη πραγματοποίησε ο Στάθης Ταυλαρίδης, ο οποίος αγωνίστηκε στη βασική 11άδα και έδειξε ότι θα βάλει και αυτός το... λιθαράκι του στη σωστή αμυντική λειτουργία των "κιτρινόμαρων", ενώ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου προκλήθηκαν επεισόδια με οπαδούς άλλης ομάδας, που βρίσκονταν έξω από το γήπεδο "Γιώργος Καμάρας" της Ριζούπολης, χωρίς να γενικευτούν.
Με αυτό το αποτέλεσμα ο Απόλλων διατηρεί τη διαφορά των 7 βαθμών από τον Άρη, ο οποίος όμως έχει ένα παιχνίδι λιγότερο...
ΑΡΗΣ: Διούδης, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Μπούρμπος, Τζανακάκης, Ρόβας, Παυλίδης, Πίτου Γκαρσία (52' Καράμπελας), Μπαργκάν (83' Τάτος), Ντούνης, Ίλιτς (68' Ιντζίδης).
ΑΠΟΛΛΩΝ: Ταΐρης, Ντάσιος, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Μπαρτολίνι, Πάνος (70' Ρομάνο), Ομπόντο (29' Πετρόπουλος), Κάσσος (46' Αλμπάνης), Διαμαντόπουλος, Κονέ, Σιατραβάνης.
Στα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής: Αναγέννηση Καρδίτσας - Αχαρναϊκός 2-0, Καλλιθέα - Πανελευσινιακός 0-0, Αιγινιακός - Πανσερραϊκός 0-0, Παναιγιάλειος - Καλλονή 2-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου