Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Π. Γιαννάκης: Μπορούσαμε να προκριθούμε

undefined
Την εικόνα του Άρη στον σημερινό ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό σχολίασε μεταξύ άλλων ο προπονητής των "κίτρινων", Παναγιώτης Γιαννάκης, σημειώνοντας πως η ομάδα του πάλεψε πολύ περισσότερο σε σχέση με το ματς πρωταθλήματος κόντρα
στους "ερυθρόλευκους", ενώ εξέφρασε την άποψη πως η ομάδα του θα μπορούσε σήμερα να προκριθεί.

 Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Γιαννάκη:
«Θέλω να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Κάνανε μια εξαιρετική προσπάθεια και έδειξαν πως η διαφορά του πρώτου παιχνιδιού δεν ήταν αυτή που αποτυπώθηκε στο σκορ. Στο σημερινό παιχνίδι, ήμασταν μαχητικοί, αν και χάσαμε κάποια εύκολα καλάθια. Νομίζω ότι τέτοια ματς μας βοηθάνε, όταν έχεις απέναντι σου έναν δυνατό αντίπαλο. Σίγουρα μας μένει μια πικρή γεύση, διότι είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε το παιχνίδι, αλλά θα συνεχίσουμε και θα προσπαθήσουμε βήμα-βήμα να κερδίσουμε τέτοιου είδους παιχνίδια. Συγχαρητήρια στα παιδιά, συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό που έβαλε αδιαμφισβήτητα πολύ μεγάλα σουτ στο τέλος και του εύχομαι καλή συνέχεια».
Για τους παίκτες του ανέφερε: «Είναι καλό για τους παίκτες μας, να παίζουν με αντιπάλους τέτοιου επιπέδου για να μάθουν να είναι πιο ήρεμοι στο παιχνίδι τους και να αποκτούν εμπειρία. Σήμερα μάθαμε πως να είμαστε δυνατοί και το πως να αποφεύγουμε κάποια εύκολα λάθη».
Για την επίθεση του Άρη που με εξαίρεση τον αγώνα  στο Λαύριο  δεν έχει σκοράρει σε κανένα παιχνίδι περισσότερους απο 70 πόντους: «Χρειαζόμαστε δουλειά στην επίθεση, για να βελτιώσουμε την ταχύτητα την εκτέλεση και τις αποστάσεις, ελεύθερα σουτ και λέι απ έχουμε βγάλει, απλά δεν μπήκανε».
Για τους αγώνες υψηλών απαιτήσεων: «Όταν παίζεις με καλούς αντιπάλους που θα εκμεταλλευτούν τα παιδαριώδη λάθη, υπάρχει κίνητρο και διαφορετική νοοτροπία η οποία χτίζεται και δεν είναι εύκολο να δημιουργηθεί, κάθε παίκτης έχει την συναισθηματική του νοημοσύνη χρειάζεται επιμονή και υπομονή».
Καταλήγοντας, ο προπονητής του Άρη υπογράμμισε: «Είμαστε μια ομάδα που θέλει να κερδίζει, οι παίκτες ξέρουνε ότι ο κόσμος μας θέλει να κερδίζουμε. Πιστεύω ο κόσμος έφυγε από το γήπεδο έχοντας δει τον Άρη, να παλεύει απέναντι σε μια ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα Ευρώπης. Σήμερα θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και το είδε ο κόσμος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου