Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Υποψήφια με την Κατερίνα Νοτοπουλου η Μαρία Πασχαλίδου

undefined
Σε μια ακόμα... "μεταγραφή" από τον συνδυασμό "Θεσσαλονίκη Πρώτη" του Πέτρου Λεκάκη προχώρησε η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Μετά την Έλλη Χρυσίδου, η οποία την τελευταία στιγμή αποχώρησε από τον συνδυασμό του κ. Λεκάκη προκειμένου να είναι υποψήφια με εκείνον της κα Νοτοπούλου, και η Μαρία Πασχαλίδου ακολούθησε τον ίδιο δρόμο και θα είναι υποψήφια με τη "Θεσσαλονίκη Μαζί".
Την είδηση ανακοίνωσε η ίδια η Κατερίνα Νοτοπούλου μέσω Facebook.
Στην ανάρτησή της η υποψήφια δήμαρχος της πόλης και επικεφαλής του συνδυασμού ""Θεσσαλονίκη Μαζί" ανέφερε:
"Η παράταξη «Θεσσαλονίκη Μαζί» καλωσορίζει την Μαρία Πασχαλίδου στην ομάδα της νίκης.
Η Μαρία με τη δύναμη και τη γνώση της Αντιδημάρχου Νεολαίας και στη συνέχεια της Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θεσσαλονίκης συνέδεσε το όνομά της με τα νεολαιίστικα θέματα της πόλης και ειδικά με την «Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014». Συνέχισε την ανάπτυξη πολιτικών για τη νεολαία και τους φορείς νεολαίας μέχρι και σήμερα υλοποιώντας το τελευταίο διάστημα δύο πολύ ενδιαφέρουσες δράσεις. Το Συμμετοχικό Προϋπολογισμό για τη Νεολαία και το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Θεσσαλονίκης.
Προχωράμε μαζί για να μπορέσουμε να δρομολογήσουμε νέες πολιτικές, δράσεις και πρωτοβουλίες προς όφελος των νέων και των φορέων νεολαίας του Δήμου Θεσσαλονίκης".
Δείτε την ανάρτηση της κ. Νοτοπούλου:
anartisi.jpg

thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου