Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Με αιχμές προς όσους αποχώρησαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Π. Λεκακη

undefined
Με αιχμές προς όσους αποχώρησαν από τον συνδυασμό του εγκαινίασε σήμερα το εκλογικό του κέντρο, ο επικεφαλής του συνδυασμού "Θεσσαλονίκη Πρώτη" και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Πέτρος Λεκάκης.

"Είναι ευκαιρία να μιλήσουμε ξεκάθαρα και ανοιχτά. Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια με ιδιαίτερα, αυτοδιοικητικά, χαρακτηριστικά. Να μιλάμε καθαρά. Δεχόμαστε πιέσεις από κόμματα, από μηχανισμούς και αποφασίσαμε να τραβήξουμε έναν δύσκολο δρόμο. Να ανέβουμε την ανηφόρα και να μην ενδώσουμε στα κομματικά παπαγαλάκια. Αυτές οι πρακτικές ήταν που μας βρήκαν απέναντι και ξεκινήσαμε τον αγώνα. Και αυτόν τον αγώνα θα τον συνεχίσουμε.
Την Κυριακή το πρωί θα είμαστε στο Πρωτοδικείο. Ποτέ δεν κάναμε πίσω. Ποτέ δεν διαπραγματευτήκαμε. Μας αγκαλιάζει η κοινωνία και πάνω στην κοινωνία είναι που πατάμε προκειμένου να δείξουμε ότι δεν χρειαζόμαστε κομματικούς σωλήνες.
Ανεβαίνεις μια μεγάλη ανηφόρα. Αυτοί που δεν αντέχουν να ανέβουν την ανηφόρα να πάνε στο καλό και κάποια στιγμή θα ξανά ανταμώσουμε", τόνισε.
Ο κ. Λεκάκης εξέφρασε την πεποίθηση ότι "στις 26/5 θα χαμογελάμε θα είμαστε κερδισμένοι από τον πόλεμο γιατί δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε", ενώ κάλεσε στελέχη και υποστηρικτές του συνδυασμού του να βγουν στους δρόμους και την κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου