Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Αλέξης Τσίπρας: Η ΝΔ σέβεται και δίνει πλέον μάχες για τη Συμφωνία των Πρεσπών


Ο Αλέξης Τσίπρας καυτηρίασε σε συνάντηση που είχε με τον Ζόραν Ζάεφ, την στάση της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την Συμφωνία των Πρεσπών.Ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε την Τετάρτη (16/9) με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ και σχολίασε την στάση της Νέας Δημοκρατίας έναντι της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε κατά την υποδοχή του Ζόραν Ζάεφ, πως «είμαι πολύ χαρούμενος που σε βλέπω στην Αθήνα ως επανεκλεγέντα Πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας».

«Είμαι επίσης χαρούμενος που η χώρα μου συνεχίζει να υποστηρίζει τη χώρα σου και τη Συμφωνία των Πρεσπών, παρά το γεγονός ότι το κυβερνών κόμμα ως αντιπολίτευση ήταν εναντίον της. Σήμερα όχι μόνο τη σέβεται αλλά δίνει και μάχες για τη Συμφωνία των Πρεσπών» πρόσθεσε ο Αλέξης Τσίπρας, με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας να επισημαίνει πως «αυτή είναι η πραγματική επιτυχία »

«Εκπληρώνω το όνειρό μου» σημείωσε ο κ. Ζάεφ κατά την αντιφώνησή του, τονίζοντας πως μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών έχει έρθει στην Αθήνα «για να συζητήσουμε για δουλειές, συνεργασία και οικονομία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου