Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024

Η κόντρα Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη για τον Χάρη Δούκα και η απάντηση του Δημάρχου

Συνεχίζει να εξάπτει τα πολιτικά πάθη (της ΝΔ) η εκλογή του Χάρη Δούκα στον Δήμο Αθηναίων, καθώς κορυφαίοι κυβερνητικοί ακόμα και ο πρωθυπουργός, δεν χάνουν ευκαιρία να του επιτεθούν προσπαθώντας να τον «κοντύνουν» πολιτικά.


Αυτή τη φορά ο Δήμαρχος Αθηναίων βρέθηκε στο στόχαστρο του πρωθυπουργού, ο οποίος του επιτέθηκε από τη Βουλή για το στεγαστικό, κατηγορώντας τον για τη μη διάθεση κλειστών ακινήτων του δήμου της πρωτεύουσας.


«Έχετε δίκιο κ.Ανδρουλάκη για τα κλειστά ακίνητα που ανήκουν σε δήμους. Να το πείτε και στο δήμαρχο Αθήνας, να διαθέσει κλειστά ακίνητα του δήμου σε ευάλωτα νοικοκυριά και όχι σε συλλογικότητες που κάνουν καταλήψεις», είπε ο κ. Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.
«Δεν το έχετε χωνέψει ακόμα»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σήκωσε το γάντι και απάντησε αιχμηρά στη δευτερολογία του αναφερόμενος στην ήττα του Κώστα Μπακογιάννη στις δημοτικές εκλογές.

«Η αναφορά σας δείχνει ότι δεν το έχετε χωνέψει ακόμη. Σε ένα μήνα να προλάβει να ανοίξει κλειστά σπίτια ο Δούκας είναι δύσκολο. Αλλά πέντε χρόνια ο Μπακογιάννης όχι μόνο δεν άνοιξε σπίτια, αλλά έκλεισε και τους δρόμους ταλαιπωρώντας το λαό της Αθήνας» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Δούκας: Λυπάμαι για τις ειρωνείες του πρωθυπουργού σε άστεγους και άτομα με αναπηρία

Δεν άργησε και η απάντηση από τον ίδιο τον Δήμαρχο Αθηναίων, ο οποίος με ανάρτησή του στα social media σημείωσε ότι λυπάται για τις ειρωνείες του πρωθυπουργού απέναντι σε συλλογικότητες ευάλωτων ατόμων, καλώντας τον να υποστηρίξει εμπράκτως τις πρωτοβουλίες για την ενίσχυση των ευάλωτων νοικοκυριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου