Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Συγκίνηση στην τελευταία πρεμιέρα του Χάρι Πότερ

Ένα μαγικό ταξίδι που ξεκίνησε πριν δέκα χρόνια, ολοκληρώθηκε σήμερα με την πρεμιέρα της ταινίας «Ο Χάρι Πότερ και οι κλήροι του θανάτου: Μέρος Β». 
Οι «πιστοί» που προσήλθαν στο σημείο υπολογίζονται περίπου σε 7.000. Κάποιοι από αυτούς έχουν κατασκηνώσει εκεί από τη Δευτέρα, προκειμένου να δουν από κοντά τους, παγκοσμίως πια γνωστούς, ηθοποιούς της σειράς ταινιών και φυσικά τη συγγραφέα των βιβλίων, Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.
«Οι ταινίες αυτές θα είναι μαζί σας για την υπόλοιπη ζωή σας» δήλωσε ο πρωταγωνιστής Ντανιέλ Ράντκλιφ, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από τους θαυμαστές του Χάρι Πότερ.



Περιμένοντας τη μεγάλη στιγμή, χιλιάδες θαυμαστές του νεαρού μάγου είχαν κατασκηνώσει από νωρίς στην πλατεία Τραφάλγκαρ του Λονδίνου, αψηφώντας ακόμα και τη βροχή. Αποζημιώθηκαν όταν οδηγήθηκαν στους κινηματογράφους της πλατείας Λέστερ, όπου προβλήθηκε η ταινία, μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο δρόμο, όμοιο με αυτόν που ακολουθούν ο Χάρι και οι φίλοι του για να φτάσουν στο Χόγκουαρτς...
«Όταν ξεκίνησα, στην πρώτη ταινία, δεν ένιωθα κανένα φόβο για τίποτα. Με το πέρασμα του χρόνου άρχισα να αποκτώ συνείδηση για το τι συμβαίνει στον εαυτό μου... Αυτή η εμπειρία είναι η πιο σημαντική στη ζωή μου και έχει καθορίσει την προσωπικότητα μου», δήλωσε σε συνέντευξη τύπου ο ‘πιστός φίλος’ του μικρού μάγου, Ρούπερτ Γκριντ.

Για την Έμα Γουότσον οι ταινίες αυτές έχουν υπάρξει «το καλύτερο κομμάτι της ζωής» της, όπως δήλωσε φανερά συγκινημένη. Με δάκρυα στα μάτια απευθύνθηκε στο κοινό και η συγγραφέας...

Χάρι Πότερ trivia…
600 στολές κατασκευάστηκαν για τους μαθητές του Χόγκουαρτς
588 σκηνικά δημιουργήθηκαν για τις 7 ταινίες
5.800 κεραυνοί ζωγραφίστηκαν στο μέτωπο του Ντανιέλ Ράντκλιφ
160 ζευγάρια γυαλιά φόρεσε ο Ντανιέλ Ράντκλιφ
250 ζώα πρωταγωνίστησαν στα γυρίσματα των ταινιών
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου