Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Ο Μπράντ Πιτ της Κούβας ο λόγος που χώρισε η Λόπεζ;

Ο Μπράντ Πιτ της Κούβας φέρεται για πολλούς να είναι η πέτρα του σκανδάλου που έφερε το χωρισμό μεταξύ της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μαρκ Αντονι.
Ο 30χρονος Γουίλιαμ Λέβι εμφανίζεται στο νέο βίντεο κλιπ της τραγουδίστριας, I'm Into You, το οποίο γυρίστηκε στο Μεξικό τον περασμένο Απρίλιο και συγκεκριμένα στην μαγευτική παραλία Turtle Beach.

Λίγο το ρομαντικό τοπίο λίγο το πανέμορφο μοντέλο δεν ήθελε και πολύ η 41χρονη Τζένιφερ να πέσει στην αγκαλιά του (αν όντως ευσταθούν οι φήμες).

Τις φήμες έχει πυροδοτήσει και ο πολύ πρόσφατος χωρισμός του Λέβι από τη σύζυγό του με την οποία ήταν παντρεμένος για 8 χρόνια. Ο χωρισμός τους ανακοινώθηκε ένα μήνα μετά τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ.


Ωστόσο ο ίδιος διαψεύδει το ειδύλλιο του με τη διάσημη τραγουδίστρια. "Η μόνη σχέση που έχουν είναι επαγγελματική", είπε εκπρόσωπος του ηθοποιού.


Νωρίτερα είχε δηλώσει για τα γυρίσματα ότι πέρασε φανταστικά ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Λατίνα σταρ.


'Οσο για τη Τζένιφερ δε δείχνει να το πήρε και πολύ βαρέως που χώρισε από τον ΜαρκΆντονι αφού συνεχίζει τις δημόσιες εμφανίσεις με πιο πρόσφατη στα MILK Studios στο Χόλιγουντ τη Δευτέρα (18/7).


Ο Μάρκ Άντονι σε εκδήλωση αρκέστηκε να πει ότι "Λένε πως είμαι single" με όχι και τόσο καλή διάθεση.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου