Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Οι προφητείες του Νοστράδαμου κατά το δοκούν


MADE IN TURKEY

Την προφητεία του Νοστράδαμου επικαλείται η τουρκική εφημερίδα Sabah, σε δημοσίευμά της για ελληνική οικονομική κρίση και το μέλλον της Τουρκίας. Μάλιστα αναφέρει ότι ο Νοστράδαμος δεν είχε προβλέψει ...



μόνο την κρίση στην Ελλάδα, αλλά και την κατάσταση στις χώρες της Μέσης Ανατολής και την πτώση των χρηματοπιστωτικών αγορών! Η Sabah κάνει εκτενέστατη ανάλυση των «προφητειών», για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο περίφημος μάντης είχε κάνει προβλέψεις που θέλουν την Τουρκία να είναι «Το νέο αστέρι της Ανατολής». Στη συνέχεια «πατώντας» πάντα στα γραπτά του Νοστράδαμου το δημοσίευμα αναφέρεται σε «Χρυσή Εποχή» και αυτό - σύμφωνα με την εφημερίδα- ερμηνεύεται σήμερα με την εκρηκτική άνοδο του χρυσού. Στο «φινάλε» του κειμένου τονίζεται ότι το πεπρωμένο της Ελλάδας αλλάζει, κάνοντας λόγο για αναταραχή στα ελληνικά νησιά. Από τις προφητείες του μάντη – σύμφωνα με την Sabah– δεν ξέφυγαν ούτε η κρίση στην Ιταλία και την Ισπανία ενώ ... οι αρνητικές προβλέψεις επεκτείνονται για το μέλλον και στη Γαλλία! "Και ενώ οι χώρες θα καταρρέουν σαν τραπουλόχαρτα, η μόνη που θα μείνει ανέπαφη θα είναι η Τουρκία..." καταλήγει το δημοσίευμα.

Karxarias: Και μετά ξύπνησα οι Νεο Κεμαλιστές από το όνειρό τους. Είδατε τι κάνει το πολύ πεπόνι; Ελαφρά το βράδυ εκεί στην Τουρκία. Σας συστήνουμε να διαβάσετε την προφητεία του Γέροντα Παϊσιου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου