Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Μόνο νίκη με Κροατία!



Μονόδρομος είναι η νίκη για την Εθνική ομάδα αύριο το απόγευμα (6μ.μ.) απέναντι στην Κροατία, προκειμένου να περάσει στην δεύτερη φάση του Eurobasket στο Βίλνιους.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει νίκη, ώστε να μην μπει σε…
περιπέτειες, αφού το βράδυ τα Σκόπια αντιμετωπίζουν την Βοσνία και αν ηττηθούν τότε κινδυνεύουμε να μείνουμε έξω εάν έχουμε χάσει από τους Κροάτες, καθώς θα υπάρχει τετραπλή ισοβαθμία.
Γι’ αυτό, προκειμένου να μην μπλέξει η Εθνική σε περιπέτειες απαιτείται να κερδίσει αύριο (5/9) τους Κροάτες για να μην περιμένει κανένα αποτέλεσμα. Όλο αυτό έγινε εξάλλου, επειδή η Κροατία δεν τα κατάφερε απέναντι στη Βοσνία.
Πιο αναλυτικά, εάν η Ελλάδα ηττηθεί αύριο από την Κροατία και η Βοσνία επικρατήσει των Σκοπίων, τότε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μένει εκτός της συνέχειας της διοργάνωσης.
Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως θα δημιουργηθεί τετραπλή ισοβαθμία και το συγκρότημα του Ηλία Ζούρου μένει εκτός!
Το θετικό είναι ότι η Ελλάδα μένει εκτός (4η θέση δηλαδή) μόνο σε αυτήν την περίπτωση, καθώς οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα μας στέλνει στην επόμενη φάση.
 onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου