Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Μυτιληναίος: «Σήμερα η Ελλάδα είναι επενδυτική ευκαιρία»


  
Μυτιληναίος: «Σήμερα η Ελλάδα είναι επενδυτική ευκαιρία» (vid)
Ως «ευκαιρία για τους επενδυτές» χαρακτήρισε την Ελλάδα ο γνωστός επιχειρηματίας, Ευάγγελος Μυτιληναίος σε συνέντευξή του την Παρασκευή στο δίκτυο Bloomberg, στέλνοντας το μήνυμα ότι η χώρα μας θα πρέπει «πάση θυσία» να παραμείνει στη ζώνη του ευρώ.

«Είναι δύσκολο να έρθουν επενδυτές αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, αφού η χώρα είναι στο μάτι του κυκλώνα. Τα πράγματα, όμως δεν θα είναι έτσι μονίμως, αφού ο ιδιωτικός τομέας και η κυβέρνηση κάνουν σημαντικές προσπάθειες» είπε ο επικεφαλής του Ομίλου Μυτιληναίος μιλώντας στην εκπομπή «Last Word».

«Η Ελλάδα είναι κοντά στον πάτο. Οπότε, αν κάποιος επενδύσει στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, που είναι χαμηλά, θα πραγματοποιήσει μια πολύ καλή κίνηση» είπε ο επιχειρηματίας. Όλη η ελληνική ελίτ, πολιτική, επιχειρηματική και πνευματική «πρέπει να κάνει τα πάντα για να κρατήσει τη χώρα στην ευρωζώνη», επεσήμανε χαρακτηριστικά. «Η καταστροφή που θα έρθει μετά από μια πιθανή έξοδο της Ελλάδας από το Ευρώ θα είναι απίστευτη» σημείωσε.

«Το τραπεζικό σύστημα έχει θέμα ρευστότητας, όπως και η οικονομία γενικότερα, αλλά κινούμαστε προς μία καλή χρονιά, παρά το αρνητικό περιβάλλον» είπε για τον Όμιλο ενόψει 2012.

newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου