Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Αντώναρος: "Δεν θα είχαμε φτάσει εδώ, με τα μέτρα Καραμανλή"


Αντώναρος: "Δεν θα είχαμε φτάσει εδώ, με τα μέτρα Καραμανλή"«Αν το ΠΑΣΟΚ είχε εφαρμόσει τα μέτρα που είχε προτείνει ο Κώστας Καραμανλής το Σεπτέμβρη του 2009 κατά την προεκλογική περίοδο που ήταν δυσάρεστα, απαραίτητα  αλλά ηπιότερα από αυτά, δεν θα είχαμε φτάσει εδώ»,  υποστήριξε ο βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, μιλώντας  στο Κανάλι Ένα 90,4.

Για το ίδιο θέμα ανέφερε ότι «αν ο κ . Παπανδρέου δεν είχε περιμένει για να δανειστεί η χώρα εφτά ολόκληρους μήνες μιλώντας για “Τιτανικούς” και διάφορα άλλα τέτοια, διαβάλλοντας τη χώρα στο εξωτερικό, δεν θα είχαμε φτάσει εδώ που φτάσαμε. Τί ήταν άραγε αυτό που έκανε τον κ. Παπανδρέου και την κυβέρνησή του να περιμένουν τόσο; Δεν ξέρω. Μήπως είναι οι σοσιαλιστικές του καταβολές που δεν τον αφήνουν να πάρει αποφάσεις;».

Ο κ. Αντώναρος δεν αμφισβήτησε  ότι η δημόσια διοίκηση έπρεπε να είχε οργανωθεί καλύτερα, αλλά πρόσθεσε: «Πέρασαν όμως και δυο χρόνια από τότε που ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ. Από τον πρώτο μήνα κιόλας της διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ μας έλεγαν ότι θα οργανωθεί αποτελεσματικός φοροεισπρακτικός μηχανισμός. Και βάζουμε τώρα τη ΔΕΗ, που είναι ένας αποτελεσματικός προφανώς εισπράκτορας, να κάνει τη δουλειά του κράτους».

Όσον αφορά το εάν θα παρευρεθεί στην επίσκεψη Σαμαρά στη ΔΕΘ το ερχόμενο σαββατοκύριακο ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής, ο βουλευτής της ΝΔ απάντησε:

«Όλα τα τελευταία χρόνια ο Κώστας Καραμανλής και ως βουλευτής της Α' περιφέρειας Θεσσαλονίκης από το 1989 και ως αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας και ως Πρωθυπουργός και πέρυσι βεβαίως με την προεδρία του Αντώνη Σαμαρά, ήταν στη Θεσσαλονίκη. Και φέτος, όπως φαντάζομαι, ο Κώστας Καραμανλής θα είναι στην πρώτη σειρά των ακροατών και των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας που θα παρακολουθήσουν με πολύ ενδιαφέρον την ομιλία του προέδρου μας, του Αντώνη Σαμαρά».

Ο κ. Αντώναρος στη συνέντευξή του αποδοκίμασε τις ακραίες δηλώσεις συνδικαλιστών «από όπου και αν προέρχονται».



star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου