Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

«Οι μαγκιές της κυβέρνησης κοστίζουν στην ελληνική κοινωνία»


Σφοδρή επίθεση στην κυβερνητική πολιτική με σημείο αιχμής την δημοσιοποίηση των επιστολών Παπανδρέου και Βενιζέλο στην Κριστίν Λαγκάρντ εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο κ. Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα που είχε με τον Ευάγγελο Βενιζέλο την Πέμπτη το βράδυ, ανέβασε ξανά τους τόνους, με αφορμή επίκαιρη ερώτηση προς τον κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου για τα μεταλλεία χρυσού Χαλκιδική, λέγοντας : «Μπορεί εγώ να είμαι τζάμπα μάγκας, όπως είπε ο Υπουργός Οικονομικών, αλλά οι δικές σας μαγκιές κοστίζουν στην ελληνική κοινωνία και στο Δημόσιο. 


Χτες χειροκροτάγατε που κατέθεσε ο «κανονικός μάγκας», ο κ. Βενιζέλος, την επιστολή που είχε στείλει στην Λαγκάρντ. Δημοσιοποίησε την επιστολή για αυτά που ψηφίσατε και για αυτά που θα ψηφίσατε. Και χειροκροτάγατε. Τι χειροκροτάγατε; Το ξεγύμνωμα της κυβέρνησης σας την ώρα που στενάζει ο ελληνικός λαός.

Να χαίρεστε την χαρά σας, την ψήφο σας και μία κυβέρνηση υποτέλειας».

«Να μην κουνάτε το δάχτυλο σε όλους όσους προσπαθούν να κάνουν την δουλειά τους και να σώσουν την χώρα. Κανένας δεν σας έκανε τιμητή τον πάντων. Μας κουνάτε το δάχτυλο και δεν δικαιούστε να το κάνετε. Η πολιτική κριτική γίνεται σε νηφάλιους τόνους, όχι για το πλάνο για τα δελτία.

Η χώρα είναι σε κρίσιμη κατάσταση και της αξίζει μία κυβέρνηση που κάνει την δουλειά της και μία αντιπολίτευση που είναι υπεύθυνη», απάντησε ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος επιχείρησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους.



zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου