Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Δεν παίζει κόντρα στην ΑΕΚ ο Νέρι

Δεν παίζει κόντρα στην ΑΕΚ ο Νέρι
Ο πυρετός που ταλαιπωρεί τον Νέρι Καστίγιο σύμφωνα με όλες
τις ενδείξεις θα τον αφήσει εκτός αποστολής του Άρη για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

 Ο διεθνής Μεξικανός δεν προπονήθηκε την Παρασκευή στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου με την υπόλοιπη ομάδα του Άρη όπου έδωσε ωστόσο το παρών φανερά καταβεβλημένος.



 Μία ίωση που αναμένεται να τον αφήσει εκτός αποστολής από τον Σάκη Τσιώλη χωρίς ωστόσο να διαφοροποιούνται τα πλάνα του αφού για ένα ακόμη παιχνίδι δεν έδειχνε να τον υπολογίζει για την ενδεκάδα. Αξίζει να αναφερθεί ότι για τον Καστίγιο εν όψει του παιχνιδιού της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ υπήρχαν σκέψεις από τον Καρδιτσιώτη τεχνικό του Άρη από το ξεκίνημα της εβδομάδας να τον αφήσει ακόμη και εκτός αποστολής.

 Μία λογική που είχε να κάνει με την εμφάνισή του την περασμένη Κυριακή στο τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ από το σημείο που πέρασε αλλαγή και μετά όπου ουσιαστικά ήταν παρών απών. Εκτός του Καστίγιο εκτός πλάνων του Τσιώλη για την βασική ενδεκάδα φαίνεται να είναι για ένα ακόμη παιχνίδι ο Ντάρσι Νέτο, ο Κώστας Καπετάνος και ερωτηματικό η θέση που θα χρησιμοποιηθεί ο Ρικάρντο Φατί. Το γιατί έχει να κάνει με το ότι δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο αντί του Γάλλου στον άξονα της μεσαίας γραμμής να τοποθετηθεί ο Κάρλος Τόχα δίπλα στον Σάκη Πρίττα κι ενώ ο Κολομβιανός την περασμένη εβδομάδα ήταν εκτός αποστολής.

 Μία εξέλιξη που έχει να κάνει σύμφωνα με την εικόνα του στις προπονήσεις ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και με τον Γιούριτσα Βράνιες ώστε ο διεθνής Κροάτης μέσος να συμπεριληφθεί για πρώτη φορά στην αποστολή του Άρη για επίσημο παιχνίδι κι έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι και πάλι ο Μάρκος Βελλίδης που θα έχει και το επιπλέον κίνητρο για μία καλή εμφάνιση εξαιτίας της παρουσίας στις κερκίδες του ΟΑΚΑ του Λεωνίδα Βόκολου, άμεσου συνεργάτη του Φερνάντο Σάντος στην Εθνική μας ομάδας. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι οι Νίκος Λαζαρίδης και Πάπα Σανκαρέ με τον Μανόλη Παπαστεριανό να παραμένει βασικός δεξιός μπακ και ο Μίσελ μόνιμος αριστερός μπακ.

 Σε περίπτωση που ο Τόχα προτιμηθεί δίπλα στον Πρίττα στον άξονα της μεσαίας γραμμής δεν αποκλείεται ο Φατί να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα πίσω από τον Βικτοράς Γιάκομπ που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης. Διαφορετικά αντί του Γάλλου πίσω από τον Ρουμάνο επιθετικό θα είναι ο Χαβιέ Ούμπιντες με τον Κώστα Κασναφέρη στα δεξιά του και τον Νοέ Ακόστα στα αριστερά του.

 Τέλος κι όσον αφορά τις διαθέσεις της Δόξας Δράμας για απόκτηση ποδοσφαιριστών εκ των 37 του ρόστερ του Άρη; Μετά τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ που είναι αρνητικός, τον Νάτσο Γκαρσία, τον Ευθύμη Κουλουχέρη προστέθηκαν τα ονόματα των Κριστιάν Πορτίγια και Κάρλος Τόχα.



blog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου