Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Εξιχνιάστηκε ο φόνος της 17χρονης και του 16χρονου


Το σημείο στο οποίο είχαν βρεθεί τα πτώματα των δύο ανήλικων.
Εξχινιάστηκε σήμερα ο φόνος των δύο παιδιών, της 17χρονης και του 16χρονου, τα πτώματα των οποίων είχαν βρεθεί το περασμένο Σάββατο στην περιοχή Αμπέλια του χωριού Ανάληψη, στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.
Δράστης είναι ένας 23χρονος αλλοδαπός, ενώ για συμμετοχή στο φόνο αναζητούνται ο 18χρονος αδελφός τους και άλλοι 3 συνεργοί του, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία.

Το έγκλημα, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, σημειώθηκε για προσωπικές διαφορές μεταξύ του δράστη και του 16χρονου, στις 24 Δεκεμβρίου του 2011.
Τα δύο παιδιά, που είχαν γεννηθεί στην Θεσσαλονίκη, ήταν ζευγάρι και τα ίχνη τους είχαν χαθεί από την παραμονή των Χριστουγέννων. Οι γονείς τους νόμιζαν ότι είχαν "κλεφτεί", αφού εξαφανίστηκαν μαζί.
Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των αστυνομικών, το έγκλημα σημειώθηκε το βράδυ της ημέρας που οι δύο νεαροί εξαφανίστηκαν.
Όλα άρχισαν όταν ο 16χρονος μάλωσε έξω από το σπίτι του, με τον 18χρονο αδελφό του συλληφθέντα.
Ο 18χρονος όμως ήθελε να εκδικηθεί τον 16χρονο και σχεδίασε, με τον αδελφό του και τους συνεργούς του, τη δολοφονία του.
Την ίδια ημέρα, όταν το ζευγάρι των ανήλικων πήγε σε στάση λεωφορείου στην περιοχή του Δενδροποτάμου, έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιό του.
Αρχικά επιτέθηκε και κτύπησε με σίδερο στο κεφάλι και στο σώμα τον 16χρονο. Στη συνέχεια ο 18χρονος αποχώρησε για λίγο και πήγε να ειδοποιήσει τον αδελφό του. Επέστρεψε πεζός στο σημείο της επίθεσης, ακολουθούμενος από αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 23χρονος αδελφός του και στο οποίο επέβαιναν άλλα 3 άτομα (2 άντρες και 1 γυναίκα).
Οι επιβαίνοντες στο όχημα, μαζί με τα 2 αδέλφια, έβαλαν με τη βία στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου το ζευγάρι των ανήλικων και αφού το οδήγησαν σε ερημικό σημείο, το σκότωσαν!!!.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του.
Το πτώμα του 16χρονου αγοριού είχε βρεθεί σε προχωρημένη σήψη, ένω έφερε βαριά κρανιοεγκεφαλικά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Από το σώμα της κοπέλας είχε μείνει μόνο ο σκελετός, αφού είχε γίνει βορά στα άγρια ζώα, ενώ έφερε και αυτή βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Τα χτυπήματα και στα δύο παιδιά,όπως είπε ο ιατροδικαστής, έγιναν εν ζωή και κάποια από αυτά ήταν αυτά που επέφεραν το θάνατο
.
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου