Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Απάντηση Βενιζέλου για τον τοκογλύφο του ΣΔΟΕ


Απάντηση Βενιζέλου για τον τοκογλύφο του ΣΔΟΕ

 
  

«Το ΣΔΟΕ αυτοκαθάρθηκε» επισήμανε από το βήμα της Βουλής ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ζήτησε να σταματήσει το «παραδημοσιογραφικό παρασκήνιο».

Ο κ. Βενιζέλος τοποθετήθηκε σχετικά με τον τοκογλύφο του ΣΔΟΕ, Χρήστο Παπαχατζή, τονίζοντας ότι «το ΣΔΟΕ αυτοκαθάρθηκε». Παράλληλα, ο κ. Βενιζέλος, φανερά ενοχλημένος από δημοσιεύματα τα οποία τον συσχέτιζαν πολιτικά με τον κ. Παπαχατζή, ζήτησε να σταματήσει το παραδημοσιογραφικό παρασκήνιο, όπως το χαρακτήρισε.


Είναι πασίδηλο ότι ο κ. Βενιζέλος, με τον τρόπο αυτό θέλει να ξεκαθαρίσει εμμέσως ότι δεν διατηρούσε πολιτικές σχέσεις με τον τοκογλύφο του ΣΔΟΕ. Κατά συνέπεια ο κ. Βενιζέλος, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες, δεν πρόκειται να δεχθεί περαιτέρω συσχέτιση και αμαύρωση του ονόματός του με το κύκλωμα αυτό.

«Υφίσταμαι προσωπικά την πίεση της φθοράς. Έζησα την κατάσταση με την υπόθεση των οικονομικών εισαγγελέων. Τότε ακόμα και η ΝΔ έφτασε στο σημείο να πει ότι πίσω από τις πιέσεις προς τους εισαγγελείς κρύβομαι εγώ. Τωρα διαβάζω στο παραδημοσιογραφικό κομμάτι του διαδικτύου ότι οι σύλληψη των  τεσσάρων συμμοριών από την δίωξη οικονομικού εγκλήματος μπορεί να ενόχλησε τον Βενιζέλο γιατί ο ένας στο παρελθόν μπορεί να ήταν στέλεχος ΠΑΣΟΚ και  μπορεί στο παρελθόν να ήταν ψηφοφόρος του Βενιζέλου» και πρόσθεσε πως: «Ακούστε τίποτε από αυτά δεν τον έσωσε».

Σημείωσε δε με νόημα ότι «σίγουρα δεν είναι ευχάριστο ένας από τους συλληφθέντες να είναι υποψήφιος αντι περιφερειάρχης με  ΛΑΟΣ, ένας άλλος δημοσιογράφος με στενή παράδοση στον συντηρητικό χώρο και την  εκκλησία και ενας με σχέση με το ΠΑΣΟΚ».

newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου