Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

"Με τη νέα ηγεσία του, το ΠΑΣΟΚ θα ανακάμψει"


 

Την εκτίμηση του οτι θα ανακάμψει  και δημοσκοπικά το ΠΑΣΟΚ μετά τις πρόσφατες εξελίξεις σε ο,τι αφορά στην επικείμενη ανάδειξη νέας ηγεσίας στο πρόσωπο του Βαγγέλη Βενιζέλου, διατύπωσε μιλώντας στο ράδιο "Μαχητής" ο γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς Λεωνίδας Δημητριάδης.



Εξελίξεις που μπορεί να φέρνουν ουσιαστικώς έναν μόνο υποψήφιο για την προεδρεία, με ο,τι αυτό συνεπάγεται αλλά που ταυτοχρόνως σηματοδοτούν και την προοπτική λειτουργίας του κινήματος με βάσει τις καταστατικές αρχές του, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.


Παράλληλα εξέφρασε και την αισιοδοξία του σε ο,τι αφορά στο ενδιαφέρον των πολιτών να προσέλθουν στην διαδικασία της ψηφοφορίας η οποία, όπως αποφασίστηκε θα διενεργηθεί την προσεχή Κυριακή απο τις 9 το πρωί ώς τις 5 το απόγευμα με την τοποθέτηση κάλπης σε όλες τις έδρες των πρώην Καποδιστριακών δήμων με δικαίωμα συμμετοχής σε αυτές , πλήν των μελών του κινήματος και των φίλων του.


Το μέγεθος της προσέλευσης θα καθορίσει, όπως άφησε σαφώς να εννοηθεί , την ισχυροποίηση και νομιμοποίηση της νέας ηγεσίας του κινήματος, παρά τις εν γένει αντικειμενικές δυσκολίες, αλλά και τις πολίτικές κινήσεις δημιουργίας νέου κόμματος απο πλευράς ιστορικών στελεχών του, όπως των Λούκας Κατσέλη και Χάρη Καστανίδη.


Αναφερόμενος σε αυτήν την προοπτική ο κ. Δημητριάδης υπήρξε εξαιρετικώς δεικτικός και επικριτικός, όχι μόνον διότι θεώρησε οτι πολιτική δεν μπορεί να εκφράσει κάτι μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς,αλλά και διότι τα δύο πρώην κυβερνητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ βαρύνονται για τις θέσεις του "Λεφτά Υπάρχουν" και τις διενέργειας δημοψηφίσματος που τόσο κόστισαν στο ΠΑΣΟΚ.


Τέλος, άφησε ανοιχτό ένα μικρό ενδεχόμενο εμπλοκής του στην διαδικασία των υποψηφιοτήτων του ΠΑΣΟΚ στις προσεχείς εκλογές,ανέφερε πως υπάρχει ενδιαφέρον για την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο νομό από πολλά στελέχη, παρά τις περι του αντιθέτου εκτιμήσεις.Απομένει να το δούμε και στην πράξη ούτως ώστε να αποφευχθεί και η στράτευση του, όπως άφησε σαφώς να εννοηθεί.


Εφ.Ημερησία Κιλκίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου