Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Δήλωση του Βουλευτή Μιχάλη Τζελέπη για την ψήφο στον Ευάγγελο Βενιζέλο


 
Η προχθεσινή Εθνική Συνδιάσκεψη, ανέδειξε ουσιαστικά ως ηγέτη του Κινήματος τον Ευάγγελο Βενιζέλο και απέδειξε πως το ΠΑΣΟΚ « ΜΠΟΡΕΙ»,  το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται ανανεωμένο στην βάση της κεντροαριστερής ιδεολογίας, του λαϊκού κινήματος, της συντροφικότητας και του πατριωτισμού.
Η τήρηση του καταστατικού και κυρίως ο σεβασμός προς όλα τα μέλη, τους ψηφοφόρους και τους φίλους του Κινήματος, επιβάλλει να διεξαχθούν στις 18 του Μάρτη 2012, οι εκλογές για την ανακήρυξη του Ευάγγελου Βενιζέλου ως αρχηγού και αυριανού Πρωθυπουργού της χώρας.

Ναι, το νέο ΠΑΣΟΚ με ηγέτη τον Ευάγγελο Βενιζέλο μπορεί να σχεδιάσει και να υλοποιήσει ένα ολοκληρωμένο και ρεαλιστικό πρόγραμμα ανάπτυξης, μαζί με τους κοινωνικούς εταίρους, συσπειρώνοντας όλη την δημοκρατική και προοδευτική παράταξη.
Όπως και ο ίδιος τόνισε,  η κρισιμότητα των περιστάσεων που ζει η πατρίδα μας και η παράταξή μας, οδήγησε την σχεδόν απόλυτη πλειοψηφία στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην υποστήριξη της υποψηφιότητάς του, γεγονός που προσωπικά υποστήριζα εδώ και χρόνια, πιστεύοντας πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος, εκτός από την υπευθυνότητα και γνώση που διαθέτει, είναι ο μοναδικός που θα μπορούσε να διαμορφώσει εγκαίρως μια σωστή διαπραγματευτική δυναμική και μια νέα ισχυρή κοινωνική συμμαχία.
Ο ίδιος απέδειξε πως ξέρει να κρατά την ενότητα του Κινήματος, ξέρει τα προβλήματα της ελληνικής οικογένειας, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν εκατομμύρια συμπατριώτες μας, τις θυσίες του εργαζόμενου στον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα, τις ανυπολόγιστες ζημιές των μικρών επαγγελματιών και εμπόρων. 
Σήμερα πλέον, χρέος του κάθε δημοκράτη είναι να ψηφίσει στις εσωκομματικές εκλογές, να πάρει ξανά την υπόθεση στα χέρια του για να δείξουμε ότι η μεγάλη δημοκρατική παράταξη είναι ζωντανή.
 Όλοι μαζί κάνουμε μια προσπάθεια, μια εθνική προσπάθεια να κρατήσουμε τη χώρα όρθια. Γράφουμε τους όρους της σχέσης του νέου ΠΑΣΟΚ με τον ελληνικό λαό. Με αλήθεια και ειλικρίνεια. Στόχος μας είναι η νίκη, στόχος είναι το ΠΑΣΟΚ πρώτο κόμμα. Ανατροπή των δημοσκοπήσεων. Καμιά υποχώρηση!»


                                                                             Μιχάλης  Τζελέπης
Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Σερρών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου