Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Παραιτήσεις συνδικαλιστών με βέλη


Παραιτήσεις συνδικαλιστών με βέλη
Την παραίτησή τους από τα όργανα του κινήματος και συγκεκριμένα από τη Διατομεακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ υπέβαλαν πριν από λίγες ημέρες 21 «πράσινοι» συνδικαλιστές
Την παραίτησή τους από τα όργανα του κινήματος και συγκεκριμένα από τη Διατομεακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ υπέβαλαν πριν από λίγες ημέρες 21 «πράσινοι» συνδικαλιστές, διαφωνώντας με ηχηρό τρόπο με τις επιλογές της ηγεσίας των τελευταίων δύο ετών αλλά και με τις εσωκομματικές διαδικασίες που ακολουθήθηκαν τον τελευταίο καιρό για την ανάδειξη του νέου αρχηγού.

Οι συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ στην κοινή τους επιστολή προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου και τον γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Μιχ. Καρχιμάκη με ημερομηνία 29 Φεβρουαρίου 2012 ξεκαθαρίζουν ότι δεν είναι δεμένοι στο άρμα κανενός και δηλώνουν πως παραμένουν στο ΠΑΣΟΚ ως μέλη.
«Είμαστε» σημειώνουν χαρακτηριστικά «κατηγορηματικά απέναντι στις όποιες υποψηφιότητες και στις διασπαστικές κινήσεις που επιχειρούν να λεηλατήσουν τον χώρο». Υπενθυμίζουν, μάλιστα, πως οι ίδιοι είχαν προτείνει να πάει το κίνημα σε συνέδριο και καταλήγουν στο συμπέρασμα πως το σημερινό ΠΑΣΟΚ είναι ανίκανο ?όπως λένε? να συμβάλει σε μια αριστερή προοδευτική κατεύθυνση. Περιγράφουν δε τη σημερινή κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ ως «απόλυτη καταστροφή» και κάνουν λόγο για «αδιέξοδο».
Την επιστολή υπογράφουν μεταξύ άλλων ο Χρ. Σουλελές (γραμματέας της Διατομεακής Επιτροπής του Εθνικού Συμβουλίου), η Μαρκέλλα Τζανουδάκη (αναπλ. γραμματέας), η Μάρθα Γκέκα (υπεύθυνη Οργανωτικού Διατομεακής Επιτροπής και σύζυγος του Χρ. Πολυζωγόπουλου), ο Ν. Κουλουμπαρίτσης (υπεύθυνος κινητοποιήσεων, συνδικαλιστής της ΕΘΕΛ) κ.ά.

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου