Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Βενιζέλος: "Εκτός πραγματικότητας η αυτοδυναμία που θέλει η ΝΔ"


Βενιζέλος: "Εκτός πραγματικότητας η αυτοδυναμία που θέλει η ΝΔ" : Τον κίνδυνο ακυβερνησίας της χώρας επισήμανε ο Βαγγέλης Βενιζέλος  στην περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές.

Μιλώντας  στους υποψηφίους του
Τον κίνδυνο ακυβερνησίας της χώρας επισήμανε ο Βαγγέλης Βενιζέλος στην περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές.

Μιλώντας στους υποψηφίους του κόμματος που εκτίθενται στις τρεις περιφέρειες της Αττικής, ο κ. Βενιζέλος επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία με αφορμή τον στόχο της αυτοδυναμίας που θέτει, και ο οποίος είναι εκτός πραγματικότητας, και πρόσθεσε ότι για το ΠΑΣΟΚ είναι εφικτός ο στόχος της νίκης στις εκλογές.

Στη διάρκεια της συνάντησης αντηλλάγησαν απόψεις με τους υποψηφίους για το κλίμα που επικρατεί στη βάση του κόμματος και ειδικότερα για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στις κάλπες η υπόθεση του Ακη Τσοχατζόπουλου. Κατά τον Βαγγέλη Βενιζέλο το ΠΑΣΟΚ είχε αποβάλει έγκαιρα από το σώμα του τον Ακη Τσοχατζόπουλο. «Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει να κρύψει τίποτε και δεν έχει να φοβηθεί και τίποτε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος.

tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου