Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Ζήτησε καθαρή εντολή από τον ελληνικό λαό για να έχει την πρωτοβουλία συγκρότησης κυβέρνησης φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων


Καθαρή εντολή από τον ελληνικό λαό για να έχει την πρωτοβουλία συγκρότησης κυβέρνησης φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων, υπευθυνότητας και αλληλεγγύης, ζήτησε, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ανακινώντας τον κίνδυνο εξόδου της χώρας από την Ευρωζώνη.

«Το οριζόντιο κόμμα της δραχμής υπάρχει και είναι ο πραγματικός μοχλός της διαπλοκής και εκφραστής των πιο ακραίων συμφερόντων», τόνισε ο κ. Βενιζέλος, κατά τη διακαναλική συνέντευξη.

Εξαπέλυσε μύδρους κατά του Αντώνη Σαμαρά, επισημαίνοντας ότι «δοξάζεται κρυπτόμενος», ότι «είναι ο κορυφαίος εκπρόσωπος μιας κυνικής πολιτικής αντίληψης», ενώ τον φωτογράφισε ως κύριο υπεύθυνο του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης, παραπέμποντας στη θητεία του ως υπουργού Εξωτερικών το 1990.

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο κ. Βενιζέλος και κατά του Αλέξη Τσίπρα. «Έχει αποχαλινωθεί, είναι πολιτικός υβριστής, η πρόταση του κόμματός του οδηγεί με ακαριαίο τρόπο έξω από το ευρώ, είναι η επιτομή του πολιτικού τυχοδιωκτισμού», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, επισήμανε ότι υπάρχει πολύ μεγάλο ποσοστό αναποφάσιστων και οι συσχετισμοί τώρα διαμορφώνονται, ενώ καυτηρίασε την επαπειλούμενη άνοδο της Χρυσής Αυγής, χαρακτηρίζοντας τους εκπροσώπους της «φιλοναζιστές και νοσταλγούς της 21ης Απριλίου».

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο επικίνδυνο από μια κοινωνία σε απόγνωση να κατολισθαίνει σε φασίζουσες νοοτροπίες», κατέληξε. 
athina984.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου