Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Μιχάλης Τζελέπης: «Οι θέσεις μας είναι προτάσεις ανάπτυξης»


«Oι εξαγγελίες του ΠΑΣΟΚ αποτελούν την αρχή της επανίδρυσης εμπιστοσύνης μεταξύ του λαού και του Κινήματος» είπε ο υπ. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Τζελέπης, μιλώντας σε πολίτες των διευρυμένων Δήμων Σιντικής, Ηράκλειας και Σερρών,  καλώντας  τους να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της Κυριακής καθώς, όπως τόνισε, «Οι θέσεις του ΠΑΣΟΚ είναι συνέχεια των προσπαθειών που έχουν ξεκινήσει και δρομολογηθεί, είναι εφικτές και μπορούν να τεθούν σε εφαρμογή την επομένη των εκλογών. Είναι προτάσεις ανάπτυξης».

Χαρακτήρισε δίκαιη την αγανάκτηση που νιώθουν οι πολίτες, επισημαίνοντας όμως ότι «δεν πρέπει να φτάνουμε σε ανορθόδοξες προσεγγίσεις που μηδενίζουν τα πάντα και ανοίγουν τον δρόμο στον εκφασισμό μέρους του κοινωνικού ιστού της χώρας».
 Ο υπ. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο διακύβευμα των εκλογών υπογραμμίζοντας: «Οι εργαζόμενοι, που έχουν σηκώσει το τεράστιο βάρος της οικονομικής κρίσης, που υπέστησαν μεγάλες θυσίες, που είδαν εισόδημα και κοινωνικές παροχές να συρρικνώνονται,  καλούνται να αποφασίσουν αν θα μπει η χώρα σε μια δίνη ακυβερνησίας, ή θα προχωρήσει με συνέπεια και μεθοδικότητα στο ξεπέρασμα της κρίσης και στην ανάκτηση των εργασιακών κεκτημένων που χάθηκαν στην προσπάθεια να σωθεί η χώρα».
Αναφερόμενος στην δική του κοινοβουλευτική δράση σημείωσε: 
«Πιστεύω στην ευθεία αντιμετώπιση των προβλημάτων και στην δυναμική αντιμετώπιση των αντιξοοτήτων. Αυτό έκανα, όχι μόνο τα δύο τελευταία χρόνια ως βουλευτής, αλλά από τότε που ενεργοποιήθηκα ως πολίτης στα κοινά με τον Συνδικαλισμό και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.  Αυτό θα συνεχίσω να κάνω και την επομένη των εκλογών.  

Βασιζόμενος λοιπόν στο ότι αγωνίστηκα και πάλεψα με συνέπεια για τον τόπο μου, για τους εργαζόμενους, για τους επαγγελματίες, για τους αγρότες, ζητώ να ε εμπιστευτείτε ξανά με την ψήφο σας για την συνέχεια ενός αγώνα διεκδίκησης για συμπατριώτες μου, βασισμένο στην ειλικρίνεια και την αλήθεια». 
νοιώθω μάχιμος γιατί είμαι μάχιμος στη ζωή. Γι αυτό και έχω πρώτα τον αυτοσεβασμό και κατά δεύτερο το θάρρος να επιζητώ την στήριξη σας».
Τέλος η κεντρική ομιλία του υπ. Βουλευτή στις Σέρρες, θα προβληθεί από το σερραϊκό τηλεοπτικό κανάλι  NTV, στις 7.30 το απόγευμα της Πέμπτης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου